Japanse post-punk groep Plasticzooms in P60

De Japanse formatie Plasticzooms staat donderdag 9 maart (20.00 uur) in P6). komt  Door elementen uit 70’s punk, 80’s post-punk, gothic en new-wave te combineren tot nieuwe sound, probeert de groep zich te vestigen buiten thuishaven Tokyo. Sinds de start van hun muziekcarrière in 2007, heeft Plasticzooms fans binnen Japan als daarbuiten verzameld.

In juni 2015 verhuisde de band naar Berlijn voor een heel jaar. Na verschillende shows in Berlijn met lokale- en internationale artiesten en dj’s, begon hij in samenwerking met Highfeel Agency aan de nieuwe EP, genaamd ‘Veiled Eyes’. Gepaard met deze EP gaat een nieuwe tour, langs onder meer Frankrijk, Nederland, België, Duitsland en Polen.

Niet alleen op muzikaal gebied boekt Plasticzooms succes, ook in de mode-industrie wint de formatie aan populariteit. In het tijdschrift ‘The Reality Show’  werd de formatie tot mode-icoon uitgeroepen en gefotografeerd door Nobuyoshi Araki. Later werkte het drietal tijdens Tokyo Fashion Week aan de productie van kleding en het verstrekken van de soundtrack voor de collectie van Discovered.

 

 

Lees ook:Funeral Whore in P60
Lees ook:Start kaartverkoop activiteiten bibliotheek
Lees ook:Gemeenteambtenaren drie weken naar Berlijn
Lees ook:Mirjam van ‘t Veld geen ‘wereld burgemeester’
Lees ook:Poort en De Munk met ‘Jeugdherinneringen 2’ in schouwburg

Eén reactie op “Japanse post-punk groep Plasticzooms in P60

  1. Gerben

    Intrigerend, 9 maart genoteerd!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.