Janne Schra met gipsy-jazz in P60

2014_09_25_Janne_SchraZangeres Janne Schra komt donderdag 25 september (20.30 uur) gipsy-jazz brengen in P60. Zij werd bekend als zangeres van Room Eleven, maar heeft nu met haar gelijknamige debuutalbum bewezen dat het haar als soliste ook goed af gaat. Dit jaar werd die plaat opgevolgd door een bijzonder album dat tot stand kwam in samenwerking met het meest gerespecteerde gipsy-jazz trio sinds Django Reinhardt, het Robin Nolan trio.

Janne Schra: “Ik zat op het dek van een schip in de zon, de zee rustig wiegend. Op de boot naast mij speelde een gipsy-trio jazzliedjes, ik zong mee vanaf mijn boot. Alles klopte aan dit moment en ik wilde het voort laten duren, maar de andere boot verdween aan de horizon. Hoe zou een gipsy trio klinken met mijn eigen liedjes?”

Tussen Janne Schra en het Robin Nolan Trio klikte het gelijk. Twee werelden die tot voor kort prima zonder elkaar door het leven gingen, kwamen bij elkaar en versterkten elkaar. Gelijk ontstond het idee om samen een tour te doen en een cd op te nemen met bestaande liedjes van Janne Schra. Klein en verfijnd, Janne’s verleidelijke, breekbare stem en mooie liedjes omarmd door een slaggitaar, een krakende contrabas en een sologitaar die zal verbazen. Toegang € 13,50 in de voorverkoop en € 15.00 aan de deur.

Lees ook:Amy Winehouse Undercoversessie in P60
Lees ook:Estrella Acosta met band in Bolder
Lees ook:Ntjam Rosie in P60
Lees ook:Jazzconcert uit protest tegen verdwijnen radio 6
Lees ook:Jazz trio Windstreken met speciale gasten in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.