Weer festival in Broersepark

 

Peuterliedjesband

Peuterliedjesband

Ook dit jaar komt er een Broersepark Familiefestival. Met een extra voorstelling zelfs. Het wordt zoals altijd georganiseerd door het Amstelveens Poppentheater, in samenwerking met de gemeente. Alle openluchtvoorstellingen op de zondagen 24 en 31 augustus en 7 september zijn gratis. Zij beginnen om 15.00 uur.  Op de slotdag zijn et twee voorstellingen, waarvan de eerste om 12.00 uur begint.

Het festival start zondag 24 augustus met de hilarische oosterse illusieshow ‘Fata Morgana’ van Theatergroep Hilaria. Op 31 augustus brengen Wietske Vogels en Milan Seegers het hoepelspektakel ‘De Grote Hula Show’. 

Het feestelijke festival wordt op 7 september afgesloten met dit jaar voor het eerst twee voorstellingen. Om 12.00 uur brengt De Peuterliedjesband speciaal voor de kleintjes een liedjesprogramma en om 15.00 speelt Theater van Santen ‘Leve het Nijlpaard’, een vrolijke muziektheatervoorstelling.
De locatie is het terrein van Jeu de Boulevereniging ‘De Bulderbaan’ (achter het Indië monument) in het Broersepark. Het terrein is, zoals andere jaren, te herkennen door de feestelijke aankleding in festivalsfeer. Reserveren is niet nodig, men kan gewoon komen.  www.amstelveenspoppentheater.nl

 

 

Lees ook:Broersepark Festival sluit met twee shows
Lees ook:Start Broersepark Festival druk bezocht
Lees ook:Weer zomers familiefestival in Broesepark
Lees ook:Familiefestival Broersepark met gratis voorstellingen voor kinderen
Lees ook:Weer familiefestival in Broersepark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.