Schouwburg boekt extra voorstellingen

 

Ton Kas. Foto: Roger Cremers.

Ton Kas. Foto: Roger Cremers.

De belangstelling voor het nieuwe theaterseizoen van de schouwburg blijkt sinds de start van de online voorverkoop op 10 mei groot. Dat meldt de directie. In het eerste weekend werden 25.000 kaarten verkocht. Voor enkele heel populaire voorstellingen zijn inmiddels extra data geboekt. Bijvoorbeeld voor de voorstellingen van Bart van Loo en Ton Kas.

Bart van Loo stond eerder dit seizoen al voor een uitverkochte zaal met zijn voorstelling ‘Chanson. Une belle histoire’ en is nogmaals te zien op dinsdag 31 maart. De Vlaamse francofiel, begenadigd schrijver en verteller laat bij DWDD regelmatig zijn bevlogen licht schijnen over het verhaal achter de Franse chanson. Met de ijzersterke band Eddy et les Vedettes is hij de ideale vertolker van de Franse muziek en de bijbehorende verhalen.

Op woensdag 3 december komt Ton Kas nog een keer naar Amstelveen met het populaire programma ‘Eerste Klootviool’. Kas is o.a. bekend als Arie Balk uit ‘t Schaep met de 5 Pooten en verder van tv-series als Hertenkamp, TV-7 en films als LEK, Vet Hard, Vox Populi, Plan C en het recent veelbekroonde Matterhorn. In ‘Eerste Klootviool’ vertelt hij zijn verhaal met uitsluitend moppen, waarvan het merendeel ongeschikt is voor jeugdige kijkers of mensen met zwakke magen. Kaarten voor de extra voorstellingen van Bart van Loo en Ton Kas zijn vanaf nu te verkrijgen via www.schouwburgamstelveen.nl.

Ook voor vrijwel alle andere voorstellingen van seizoen 2014-2015 zijn nog voldoende entreebewijzen beschikbaar. Alleen Brigitte Kaandorp is al uitverkocht. Tijdens de online voorverkoop geldt nog t/m 31 mei 10% vroegboekkorting op een groot aantal voorstellingen.

Lees ook:Weer extra voorstellingen Schouwburg
Lees ook:Bart van Loo: voorstelling over chansons
Lees ook:Schouwburg boekt extra voorstellingen
Lees ook:‘My fair lady’ in schouwburg
Lees ook:Zaterdag start online verkoop schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.