Tweemaal Kees & Ko in Poppentheater

kraakpervuilniswagenpubliciteitDe ‘Kraakpersvuilniswagen’ van theater Kees & Koos doet zondag 26 januari (14.30 uur) het Amstelveens Poppentheater aan. Een dag voor die jeugdvoorstelling, zaterdag 25 januari (14.30 uur) is dezelfde theatergroep er met de voorstelling ‘Ik word een heel blij visje’.  De Kraakpersvuilniswagen is een muzikale slapstick voor kinderen vanaf 4 jaar. Een ode aan fantasie in een uniek geluidsdecor, ontworpen door the Blue Noise Department.

 Kees en Koos willen meedoen aan een vuilniswagenrace, maar hebben geen vuilnisauto. Maar wel een onuitputtelijke fantasie. Daardoor ontstaat een kraakpersvuilnisauto die echt heel spectaculair is: niet te zien, maar des te beter te horen. En hij rijdt op menselijk biogas.

‘Ik word een heel blij visje’ is een meespeeltheatervoorstelling voor peuters en kleuters, met een liedje, een verhaaltje, en de golven van de zee. Het publiek hoeft niet te blijven zitten, maar verandert vanzelf in een blij visje. Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Toegangsprijs per voorstelling € 8. www.amstelveenspoppentheater.nl en www.keesenkoos.nl. Facebook: www.facebook.com/amstelveenspoppentheater

 

 

Lees ook:‘Luchtballonnetje’ in Poppentheater
Lees ook:Meespelen met theaterduo in Poppentheater
Lees ook:Hilaria en peutervoorstelling in Broersepark
Lees ook:‘Aardig Molletje’ op Broersepark Festival
Lees ook:‘Zeven kikkertjes’ in poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.