‘Buurman op vakantie’ in Broersepark

Buurman op vakantie 2‘Buurman op vakantie’ heet de dansvoorstelling met live muziek, die zondag 25 augustus om 15.00 uur in het Broersepark wordt gespeeld door Plan D. Eerder was de voorstelling op verschillende buitenlandse en binnenlandse festivals te zien, zoals het Reuringfestival Purmerend, Tweetakt Utrecht en Vondelpark Amsterdam. De uitvoering op 25 augustus maakt deel uit van het Broersepark Festival, op het terrein van jeu de boulevereniging Bulderbaan en georganiseerd door het Amstelveens Poppentheater, met steun van de gemeente. De toegang is gratis.
De voorstelling gaan over buurmannen die in een oude volkswagen naar hun bestemming rijden. Plotseling doet de moto raar. Knallen, puffen, roken. De mannen hangen verbaasd achter het stuur. Maar problemen zijn er om op te lossen. Ze wrijven zich in de handen, poetsen hun gereedschap en onderwerpen de auto al dansend aan een acrobatische sleutelpartij. Na deze hopeloze reparatie is de kever veranderd in een…….

‘Buurman op vakantie’ is een pleidooi voor inefficiëntie, levensplezier en echte vriendschap. Deze nieuwe voorstelling van Plan-D is een vervolg op het succesvolle Buurmannenduet Que Pasa? Op het grasveld naast het terrein van de Bulderbaan zal een peuterspeelplek vol kleine auto’s gecreëerd worden.

Voor meer informatie over het Broersepark Familiefestival:  www.amstelveenspoppentheater.nl

 

 

Lees ook:‘Buurman op vakantie’ in festival Broersepark
Lees ook:Weer zomers familiefestival in Broesepark
Lees ook:Broersepark Festival opent met ‘Rok & Bloes’
Lees ook:‘Fata Morgana’ in Broersepark
Lees ook:Familiefestival Broersepark met gratis voorstellingen voor kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.