LEGO-speurtocht in Stadshart

naamloosVan zaterdag 3 september tot en met zondag 11 september verandert het Stadshart onder de noemer ‘Unexpected Adventure’ in een zogenoemde LEGO Experience. Nu al is er een speurtocht in het winkelcentrum. LEGO-poppetjes zijn verstopt in etalages van verschillende winkels. Wie er een vindt maakt kans op een prijs.

Wie een poppetje opspoort. mag in de winkel vragen het uit de etalage te halen. Als de vinder het vervolgens inlevert bij de receptie in het Binnenhof maakt hij kans op een prijs. Op 12 september wordt de hoofdprijs, een LEGO-pakket ter waarde van 150, verloot onder bezoekers die een poppetje vonden.

Stadshart organiseert het evenement ‘Unexpected Adventure’ in samenwerking met LEGO Benelux. In het winkelcentrum worden van het materiaal van de firma vervaardigde grote beelden geplaatst. Bezoekers gaan op een soort wereldreis langs die modellen en kunnen kennismaken met verschillende dieren en bouwwerken uit de hele wereld. Er is ook een LEGO wereldbol, die eerder alleen was te zien tijdens LEGO World.

NEXO Knights

In het Rembrandthof wordt een Jungle gecreëerd, met LEGO dieren, planten en Jungle geluiden. Het gehele Binnenhof verandert in een speelplaats met onder andere een zwembad van de bekende blokjes, een Duplo vijver waar kinderen in kunnen spelen en een LEGO & Friends foto moment. Op het Buitenplein komt een winkel, waar de LEGO NEXO Knights film wordt getoond en ridders uit het futuristische Koninkrijk van Knighton aanwezig zijn.

 

 

 

Lees ook:Drieduizend kinderen bij Lego Experience
Lees ook:Weer Legohelden in Stadshart
Lees ook:Stadshart wordt Lego centrum
Lees ook:Vrijdag extra kortingen Stadshart
Lees ook:Nieuwe chocoladewinkel in Stadshart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.