Vrijdag extra kortingen Stadshart

In Amerika is de vrijdag ná Thanksgiving traditioneel de dag waarop men aan de kerstinkopen begint en hoge kortingen worden gegeven. Stadshart Amstelveen volgt dat voorbeeld dit jaar als eerste Nederlandse winkelcentrum onder de noemer Unexpected Sales. Veel winkels in het Stadshart komen vrijdag 27 november met flinke kortingen en aanbiedingen. Bezoekers maken bovendien kans op feestelijke prijzen in een Kraak de Kluisspel.

Unexpected Sales

De hele dag kan de bezoeker rekenen op extra kortingen. Onder anderen bij Massimo Dutti, Guess, Just Brands en Hunkemöller lopen kortingen op tot 30%. Ook staan er diverse leuke activiteiten en aanbiedingen op de agenda. Bij Nespresso kan men bijvoorbeeld een masterclass volgen waarin deelnemers zelf limited editions koffie maken, Sabon verloot een pakket t.w.v. €75 en HEMA schenkt gratis koffie of thee bij lunch of gebak.

Kraak de Kluis

Wat de dag extra feestelijk maakt is het spannende Kraak de Kluisspel. Tussen 12.00 en 17.00 uur staat er op het Binnenhof een gouden kluis. In de kluis ligt een sieraad uit de collectie van de Bijenkorf t.w.v. €450. Bezoekers maken ook kans op een cadeaukaart van €100 te besteden in het Stadshart. Bij iedere aankoop vanaf €10 in een deelnemende winkel ontvangen bezoekers een unieke barcode waarmee zij de kluis kunnen proberen te kraken.

Op www.kraakdekluis.stadshartamstelveen.nl staan de voorwaarden en een overzicht van de deelnemende winkels.

 

 

Lees ook:LEGO-speurtocht in Stadshart
Lees ook:Late Night shopping in Stadshart
Lees ook:Met ‘biebpas’ korting op uitgaan
Lees ook:Glamourdag in Stadshart
Lees ook:Mode evenement in Stadshart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.