Nieuwe Raad van Toezicht Sportbedrijf

Heleen van Ketwich Verschuur. Foto: amstelveenweb.com

Heleen van Ketwich Verschuur. Foto: amstelveenweb.com

Er is een nieuwe Raad van Toezicht voor het Sportbedrijf, nadat de vorige was opgestapt. Samen met interim directeur Peter Verdaasdonk heeft wethouder

Peter Bot vier mensen gevonden, de nieuwe raad gaan vormen: Directeur Heleen van Ketwich Verschuur van het Jan van der Togt Museum en de heren André Timmerman, Hennie Limberger en Frank van Rooijen.

Om de voorkomen dat iedereen tegelijk aftreedt, is overleg over de duur van de zittingsperiode gepleegd. Er is overigens, melden B&W, nog ruimte voor de benoeming van een extra lid dan wel extra leden. Het college moet minimaal drie leden benoemen en er kunnen volgens de Statuten maximaal zeven leden van de raad zijn.

Na het zomerreces is er een kennismaking met de leden van de gemeenteraad. In die –zoals te doen gebruikelijk – geheime bijeenkomst kan de interim directeur de raadsleden ook bijpraten over het Sportbedrijf, dat een nogal hectische tijd achter de rug heeft, waarin een fors deel van het personeel in opstand kwam en de directeur opstapte, evenals de nog maar uit twee leden bestaande Raad van Toezicht.

 

 

Lees ook:Ketwich Verschuur (V.d.Togt) wordt directeur Sportbedrijf
Lees ook:Jan Verschoor stopt als directeur Jan van der Togt
Lees ook:Nieuwe Raad van Toezicht bij Cardanus
Lees ook:Nieuwe directeur KNGF Geleidehonden
Lees ook:Raad van Toezicht Sportbedrijf uitgebreid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.