Gratis jumpen op sport- en cultuurkaart

Jumpers_actiefoto (Small)Met de Sport en Cultuurkaart, waarvan er deze week bijna 5.000 worden uitgereikt aan Amstelveense basisschoolleerlingen, kan men na activeren in elk geval de hele zomervakantie springen bij Jumpers Indoor.
Met de Sport & Cultuurkaart kunnen kinderen onbeperkt sporten bij allerlei sportclubs, zonder verplichtingen. Ter introductie van de Sport & Cultuurkaart zijn alle activiteiten tot 1 september 2015 gratis. Hiervoor hoeft men de Sport & Cultuurkaart alleen maar voor 1 juli 2015 te activeren via de website.

Jumpers logoMet de geactiveerde Sport & Cultuurkaart kunnen de kinderen dus meteen ‘vrij jumpen’ bij Jumpers Indoor. Jumpen, flippen, dunken en tumblen, alles is mogelijk. Naast trampoline springen zijn er nog tal van andere sporten gratis te beoefenen tijdens de zomervakantie. Onder andere bootcamp, kickboksen, basketbal, beachvolleybal, stoeien en zwemmen in de Meerkamp.

Tot 1 september

Vanaf 1 september 2015 gaat het betaalde sportprogramma van start. Voor € 9,95 per maand kunnen de kinderen dan onbeperkt sporten bij nog meer sportclubs in Amstelveen. Naast sport zijn van september af ook allerlei culturele activiteiten te doen met de kaart, bij de Muziek- en Dansschool en P60. In september begint ook het nieuwe blok van de JeugdActiviteitenPas.

Om mee te doen aan de JAP lessen is nu ook een Sport & Cultuurkaart nodig. De inschrijving voor de JAP blokken verloopt via de website van de Sport & Cultuurkaart. Rond 1 oktober krijgen ook de middelbare scholieren in Amstelveen een persoonlijke Sport & Cultuurkaart. www.sportbedrijfamstelveen.nl/sportcultuurkaart

 

Lees ook:Al 1250 Sport & Cultuurkaarten geactiveerd
Lees ook:Sport en Cultuurkaart: voordeel voor kinderen
Lees ook:Funkey Scholentoernooi op 23 september
Lees ook:Sportkampen voor kinderen
Lees ook:Jeugd Activiteitenpas nu ook voor kleuters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.