OA wint weer drakenbootrace onervaren teams

Persfoto 2 kleinerOndernemersvereniging Amstelveen (OA) heeft zondag met haar OA Dragons in de poule voor onervaren teams – net als vorihg jaar – de eerste prijs gewonnen in de bekende jaarlijkse Drakenbootrace in de Poel. In de finale versloeg de OA de ‘Amstelveense Stadsdraken’ van de gemeente.  De boot van de ondernemers telde 14 deelnemers.  Zeker de helft van de OA-teamleden had nog nooit in een drakenboot gezeten. Volgens de vereniging was ‘de combinatie van techniek, timing en kracht belangrijk voor een overwinning’.  In elke boot geeft een drummer op de boeg het ritme voor het peddelen aan. Een race gaat over een afstand van ongeveer 200 meter.

Volgend jaar is de Ondernemersvereniging Amstelveen zeker weer van de partij, zegt zij.  ‘De Drakenbootraces zijn spectaculair om naar te kijken en De Poel leent zich er perfect voor om hier een groots zakelijk- en familie-evenement van te maken.’

De vereniging houdt zich intussen aanbevolen voor ideeën en aanbevelingen om het evenement volgend jaar naar een hoger plan te tillen. Die kan men mailen naar: [email protected]. Zie ook: www.oa-amstelveen.nl.

 

Lees ook:Ondernemersvereniging wint drakenbootrace
Lees ook:China Airlines wint drakenbootraces
Lees ook:Bedrijvensportweek dit jaar ‘grootser aangepakt’
Lees ook:Zondag drakenbootraces op De Poel
Lees ook:Snel aanmelden voor Bedrijvensportweek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.