Succes ondanks regen voor DHV softballers

(Foto Paul Gabel)

De regen heeft dit weekend geen invloed gehad op de resultaten van het heren softbalteam van (verdedigend landskampioen) DVH. Zij speelden zaterdag een dubbele wedstrijd bij concurrent Storks in Den Haag. De eerste wedstrijd werd met 1-2 in DVH voordeel werd beslecht, waarna het verzet van Storks was gebroken en DVH naar een 2-28 tweede overwinning walste. De dames van DVH gingen tegelijkertijd op bezoek bij Ban Topa in Amsterdam en bewezen in de eerste wedstrijd direct dat het team in sterkte aan het groeien is, Zij grepen een 0-9 overwinning, gesteund door het sterke pitchen van Danielle Joosten. De tweede wedstrijd werd een ongekend spannende strijd die tot en met de laatste inning alle kanten op kon gaan, maar werd helaas nipt met 3-2 verloren. De dames lijken in elk geval op de goede weg na tot nu toe vrijwel alles te hebben verloren. Zij hopen in het tweede deel van dit seizoen de strijd om degradatie uit de overgangsklasse niet te verliezen.De mannen van honkbal 2 kregen Thamen uit Uithoorn op bezoek, waar men in de uitwedstrijd nog een gelijkspel tegen toe moest staan. Zover kwam het thuis niet, want met geconcentreerd en gedegen spel werd de eindstand van 11-5 bereikt, terwijl de beide pitchers van Thamen geen bal meer konden gooien. DVH toonde in dat opzicht wat genade, want als men echt gewild had, had de overwinning nog vele malen groter kunnen zijn, maar de mannen namen genoegen met het verstevigen van de koppositie.

Zondag konden de heren van Honkbal 1 helaas niet in actie komen door de overvloedige regen, en ook de dubbel wedstrijd van de topsport junioren softbal tegen de Alcmaria Victrix moest worden afgelast. Programma van het komend weekend: Vrijdag 13 juli: 21.00 uur: Adegeest – DVH heren softbal 1. Zaterdag 14 juli: 14.00 uur: Ban Topa – DVH Honkbal 1 (veld DVH); DVH dames 1 – Roef! (Moergestel, dubbele wedstrijd).

 

Lees ook:Averij voor softballers DVH, winst voor honkballers
Lees ook:DVH energiek van start na zomerstop
Lees ook:DVH softbal wint, honkbal verliest
Lees ook:Regen spelbreker voor honk- en softballers
Lees ook:Herenteam DVH softbal verstevigt toppositie

Eén reactie op “Succes ondanks regen voor DHV softballers

  1. Rob Wuijster

    Ik wil de dames van DVH veel succes wensen! Blijf in jezelf geloven! Blijf in je team en in het begeleidingsteam geloven! En geloof in de mogelijkheden en kansen, want ze komen zeer zeker!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.