Met Zonnebloem naar HP

hpZevenentwintig gasten, inclusief hun begeleiders, waren dezer dagen te gast bij HP (Hewlett Packard) op de Startbaan. Daarheen maakte de regionale organisatie van de Zonnebloem een excursie. Dat wil zeggen dat er mensen uit Aalsmeer, Uithoorn en Amstelveen op kwamen.

Tijdens dit bezoek maakte de groep op een luchtige en laagdrempelige wijze kennis met de laatste ontwikkelingen op het gebied van automatisering. Men nam een kijkje in de wereld van 3D printing via verschillende voorbeelden en demonstraties. Na deze enerverende presentaties stond er een lunch voor de gasten klaar en kon men de ervaringen uitwisseling.

Logo-ZonnebloemVervolgens maakte men kennis met de laatste ontwikkelingen van HP middels een virtuele werkelijkheid of schijnwerkelijkheid. Hierbij werd een omgeving gesimuleerd via een computer om de gebruiker via diverse zintuigen onder te dompelen in een wel heel bijzondere onderwaterwereld.  De middag werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Genieten

De Zonnebloem vindt dat een lichamelijke beperking nooit een belemmering hoeft te zijn, zegt de organisatie. “Iedereen hoort volop van het leven te genieten. Daarom organiseert de vereniging al bijna zeventig jaar dagjes uit en aangepaste vakanties. De Zonnebloem is altijd op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking.”

Men kan zich daarvoor op verschillende manieren beschikbaar stellen. Kijk hiervoor op: www.zonnebloem.nl/vrijwilligerswerk.

Lees ook:Kerstlunch van de Zonnebloem
Lees ook:Eerste Zonnebloem-lot voor wethouder Raat
Lees ook:Zonnebloem-auto voor rolstoelers
Lees ook:Sinterklaas in Patrimonium bij De Zonnebloem
Lees ook:Kennismaking met aangepast sporten

Eén reactie op “Met Zonnebloem naar HP

  1. jo

    Ha,Ha de zonnebloem zei laatst dat ze zich alleen op ouderen richten.
    Eerst moet je huisbezoek regelmatig hebben.
    Erg geinteresseerde mensen weer niet uitgenodigd
    Naar de bingo mag je,phhhhh
    Iemand om een rolstoel in een gebouw op een gladde vloer is er niet.
    Brrr :(

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.