Kerstlunch van de Zonnebloem

Eerder deze week waren 230 gasten uit de regio, onder wie dus Amstelveners, bijeen voor een door de Zonnebloem aangeboden kerstlunch, bij Steigenberger Airport Hotel op Schiphol-Oost. Zij werden hartelijk ontvangen en naar feestelijk gedekte tafels gebracht door medewerkers van het hotel.

Per tafel konden 10 gasten plaatsnemen. De gasten werden officieel verwelkomd door Erwin M. Bruyn, General Manager van het hotel en Maggy Wijffels, voorzitter van de regio Amstel & Meer van de Zonnebloem.

De chef had een speciaal menu samengesteld. Het ging van start met een Hollandse garnalencocktail, gevolgd door gestoofde kalfssucade met stoofpeertjes, witlof, spruitjes en aardappelpuree. Tot slot werd er een grand dessert geserveerd bestaande uit aardbeien kwarkgebak, truffeltje van mokkaschuim, Bossche bol met advocaatsaus, slagroom en vanille roomijs.

Tijdens de lunch traden de Amstel Rivers Singers op, met een afwisselend kerstrepertoire, op steeds een andere plek in de zaal. Na afloop kwam het vervoer weer voorrijden en werden de mensen naar huis gebracht.

 Sponsors

Deze middag, inclusief het vervoer van de gasten, werd verzorgd door het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam in samenwerking met haar relaties: Edelweiss Group, Multicopy, Amstel River Singers, De Beeldredacteur, Bazelmans Audio Visuals Rentals, Van der Burg Bol B.V., Coca Cola, Season Flowers, Walraven Sax en Met & Co Schiphol. “Een bijzonder aanbod.

Het enthousiasme, de warmte en de gastvrijheid van een ieder hebben ons geraakt”, zegt Wijffels.

De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking. Die hoeft volgens de organisatie niet te betekenen dat men ook in met meedoen in de samenleving beperkt is. Daarom organiseert de vereniging al bijna zeventig jaar dagjes uit en aangepaste vakanties. De Zonnebloem is altijd op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking. Zie ook: www.zonnebloem.nl/vrijwilligerswerk.

 

Lees ook:Met Zonnebloem naar HP
Lees ook:Zonnebloem-auto voor rolstoelers
Lees ook:Eerste Zonnebloem-lot voor wethouder Raat
Lees ook:Dorint hotel biedt elektrisch rijden aan
Lees ook:Sinterklaas in Patrimonium bij De Zonnebloem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.