Kerstdiner van Lions voor ouderen

lionlogo4c‘Graag gedaan’ is het thema van het Kerstdiner dat de Lionsclub Amstelveen de Amstel op 22 december verzorgt voor de (voornamelijk oudere) bewoners van de Seineflat. De maaltijd wordt gehouden in het Cobra Museum.

De ruim 40 diner gangers worden gehaald en gebracht. De leden van de club zorgen ook voor de bediening en zitten met de anderen aan. Koks van OSP Catering bereiden de maaltijd.

Verder zal diner muzikaal worden opgeluisterd door Manuela Kemp en Jan Rietman. Zij coveren evergreens, variërend van The Beatles tot André Hazes en van Willeke Alberti tot Cliff Richard.

Behalve presentatrice is Kemp zangeres bij diverse bands. Jan Rietman speelde in tal van bands en radioprogramma’s en begeleidde op de piano tal van artiesten.

De twee kwamen in contact met elkaar bij Omroep Max, waarvoor beiden werken. Bedrijven, organisaties en particulieren kunnen het culinaire initiatief van Lions financieel steunen. Een halve tafel adopteren (5 personen) kost € 250 een hele tafel € 500. Maar er kunnen ook losse bijdragen worden gestort op NLA7ABNA0473043300 ten name van Stichting Community Service Lionsclub Amstelveen de Amstel (m.v.v. Kerstdiner).

 

 

Lees ook:Weer kerstdiner voor ouderen
Lees ook:Kerstdiner voor ouderen bij Van der Valk
Lees ook:Diners van wapenbroeders…
Lees ook:Ontmoeting nieuwe en oude AV-ers in Paaskerk
Lees ook:Rotary bood bejaarden diner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.