Kerstdiner voor ouderen bij Van der Valk

Foto: Vrijwilligerscentrale

Foto: Vrijwilligerscentrale

Dankzij medewerking van diverse service organisaties als Rotary en Lions Clubs, gemeente en tal van andere instellingen konden vorige week zeventig ouderen uit Amstelveen in het Van der Valk hotel aan de A4 bij Hoofddorp genieten van een gratis uitgebreid driegangen diner.

Het was een van de diners die landelijk door het Nationaal Ouderenfonds in samenwerking met het Van der Valk restaurants werden georganiseerd tijdens de dagen voorafgaande aan Kerst.

Het evenement vond dit jaar voor de elfde keer plaats. De achtergrondmuziek en begeleiding van de samenzang werd verzorgd door zanger/gitarist René Kipuw. Daarnaast bood Opera Familia, bekend van televisie en theatertour, belangeloos twee optredens aan tijdens het diner. Er werden onder meer bekende liederen van Verdi, Bizet en Mozart vertolkt.


Leden van Rotaryclub RANA, Lionsclub Mingle, Lionsclub Amstelveen en Kiwanis en vrijwilligers van de Zonnehuisgroep Amstelland zorgden oor vervoer heen en weer naar het hotel. De coördinatie was weer in handen van Joke Hoogendoorn en Jacques Meerbeek, met dank aan de Buurthulpdienst, Vita Welzijn, Zonnehuisgroep Amstelland en dus de gemeente.

Lees ook:Weer kerstdiner voor ouderen
Lees ook:Kerstdiner van Lions voor ouderen
Lees ook:Nora Valk bij herdenking Indië monument
Lees ook:Fusie Welzijn Ouderen en Maatschappelijk Werk
Lees ook:Finnen bekijken vrijwilligerswerk AV

4 reacties op “Kerstdiner voor ouderen bij Van der Valk

  1. frank

    Alle lof voor de vrijwilligers.

      /   Beantwoorden  / 
  2. W. Anhoop

    @frank, absoluut. Dat zie ik de horeca in A’veen niet gauw doen, enige tijd vrij maken voor jouw/mijn tijdgenoten (iets weggeven bedoel ik)

      /   Beantwoorden  / 
    1. frank

      Nou, ik ben zelf ook niet zo weggeverig, maar waar jij het over hebt. Ze hebben altijd een keurig verzorgde nieuwjaarsreceptie.

        /   Beantwoorden  / 
  3. frank

    Maar misschien is het wel een idee dat de horeca in zijn geheel in Amstelveen zo’n evenement organiseert in navolging van dat chinese echtpaar.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.