Cursus voor bestuursleden

image001De Vrijwilligersacademie van de Vrijwilligerscentrale Amstelland organiseert een training voor bestuursleden van organisaties in Aalsmeer en Amstelveen. Die wordt gehouden op de maandagen 21 september en 5 oktober (19.30-21.30 uur).

Leiding van de cursus heeft trainer. De kosten bedragen € 40 per persoon, contant te betalen aan de trainer op de eerste cursusavond. Een locatie is nog niet bekend, maar daarover krijgen deelnemers nog bericht.

De redenering is dat zonder de inzet van vele vrijwilligers organisaties niet kunnen functioneren. Daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld vrijwilligers in de sportverenigingen, op scholen en in de buurt. In een bestuur zitten is volgens de academie is leuk, nuttig én over het algemeen tijdrovend. “Er moet vergaderd worden, klussen worden geklaard, met sponsoren gesproken en dit meestal naast een baan en in de avonduren”, zegt die.

In deze besturentraining wordt aandacht besteed aan de diverse bestuursfuncties, het efficiënt leren vergaderen, omgaan met sponsoren en onderhandelingsvaardigheden. Aanmelden kan middels een mail met naam, telefoonnummer en organisatie aan [email protected] of door belle naar 020 7600054.

 

Lees ook:Vrijwilligers academie voor cursusvraag en -aanbod
Lees ook:Veertig mille voor maatschappelijke stages
Lees ook:Vrijwilligers Academie: virtueel knooppunt
Lees ook:Vrijwilligers Academie start reclame campagne
Lees ook:Gratis training vrijwilligers Buurthulpdienst

3 reacties op “Cursus voor bestuursleden

  1. Herrie

    Beste Johan Bos, Kan je aub iets doen aan de onmogelijke reclames van deze site?

    Opkomende popupfilmpjes, vage teksten op de achtergrond, plaatjes die verstoren. Wat is er in eens aan de hand met deze site?

    Verdronken in commerciele boodschappen?
    Ik snap dat reclame deze site financiert maar nu wordt het wel een beetje te veel.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Johan Bos

      Het spijt me, ik zie op dit moment – behoudens één advertentie aan de rechterkant (die ik kon weg klikken) – geen storende reclame. Maar ik zal het in het oog houden.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Robert van Waning

      Op pc’s is er geen probleem met de reclame. Op tablets en helemaal op smartphones die op Android draaien is deze website echter vaak niet te lezen door hinderlijke advertenties die zich niet laten wegklikken. Klagen helpt niet. Het lijkt de gemeente wel.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.