NetZomer: beachvolleybal en netwerken voor goede doel

227505_299018140204853_291437026_nDe Juniorkamer van de regio, JCI Amstelland, organiseert donderdag 31 oktober (19.30 uur) in The Beach in Aalsmeer voor de derde keer het beachvolleybal toernooi NetZomer. De opbrengsten ervan komen deze keer ten goede aan het goede doel Nothing but Nets. Die organisatie verzorgt malarianetten in Afrika. Ondernemingen en instellingen kunnen deelnemen met een team van minimaal vier personen. Meer informatie en aanmelden via www.jciamstelland.nl.

“Lekker sporten, mensen leren kennen, geld inzamelen voor het goede doel. En dat alles in de tropische sferen van The Beach, wij hebben er weer zin in”, vertelt Jan Heijdra. Hij was van de eerste editie in 2011 af nauw betrokken bij de organisatie van het toernooi. NetZomer is ooit begonnen als eenmalige actie, maar uitgegroeid tot een terugkerend en groeiend evenement.

“Wij organiseren dit toernooi mede om meer in contact te komen met bedrijven in instellingen uit Amstelveen, Aalsmeer en omgeving”, zegt Heijdra. Deelname kan al met een team van vier personen en inschrijven is mogelijk via de website: www.jciamstelland.nl. Het toernooi start om 19.30 uur, maar bij The Beach kan een hapje vooraf worden gegeten.

JCI (Junior Chambers International) is een  netwerkvereniging voor persoonlijke ontwikkeling voor ondernemende mensen tot 40 jaar. In Nederland heeft de vereniging bijna 2.500 leden, die zich inzetten voor diverse projecten in hun regio. JCI Amstelland is één van deze lokale ‘kamers’. De vereniging kent vier pijlers:  zakelijk, maatschappij, internationaal en persoonlijke ontwikkeling.

Lees ook:JCI congres in de schouwburg
Lees ook:WereldHandelSpel bij Junior Kamer
Lees ook:Bloemen van junioren voor bejaarden
Lees ook:JCI benoemt ‘senator’
Lees ook:Juniorkamer schenkt Kersbomen aan Voedingsbank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.