Mark Rutte voor VVD-campagne in Amstelveen

Mark Rutte

Mark Rutte

President Mark Rutte komt zaterdag (17 maart) naar Amstelveen. Hij steunt dan de lokale verkiezingscampagne voor de VVD. Behalve hij maken natuurlijk alle kandidaten voor het raadslidmaatschap deel uit van de karavaan, die door de stad trekt om met Amstelveners te praten over wat zij wel en niet goed vinden aan het plaatselijke politieke beleid.

De VVD is sinds jaar en dag de grootste partij in Amstelveen en begon de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen al maanden geleden. “Eigenlijk zijn de afgelopen vier jaren, waarin de VVD in de lokale coalitie de gemeente heeft bestuurd, de beste campagne voor onze partij’, zegt lijsttrekker Herbert Raat.

Zaterdag worden het Stadshart en het winkelcentrum Westwijkplein bezocht door het VVD campagneteam. Oud staatssecretaris

Fred Teeven

Fred Teeven

Fred Teeven, momenteel werkzaam als buschauffeur op een dagelijkse lijndienst van Connexxion, rijdt het team met Rutte per bus naar de diverse locaties.

De busrit wordt uitgevoerd in een touringcar die door de firma Beuk beschikbaar is gesteld. De route vanaf het Stadshart naar het Westwijkplein zal lopen via de Groen van Prinsterenlaan, Keizer Karelweg, Van der Hooplaan, Beneluxbaan en de Hammarskjöldsingel. Onderweg wordt een aantal haltes aangedaan om Amstelveners op te pikken.

Lijst

Het campagneteam is de zaterdag de gehele dag onderweg. Fred Teeven en Mark Rutte zijn er tussen 11.30 uur en 13.00 uur. Amstelveners zijn welkom om in gesprek te gaan met de Amstelveense VVD kandidaten.

De volledige kandidatenlijst voor de VVD Amstelveen ziet er als volgt uit:

Herbert Raat (1), Janneke Leegstra (2), Kees Noomen (3, nu fractievoorzitter), Rob Ellermeijer (4), Hans Bulsing (5), Tom Coumans (6), Paul Feenstra (7), Arjan Gerritsen (8), Bas Zwart (9), Remco Snoek (10), Victor Frequin (11), Benjamin Smalhout (12). Inza Gast (13), Jos Beerepoot (14), Jet Smit (15), Jurgen Sommer (16) en Elena Vermes (17). De lijstduwers zijn Rolf Thung (18), Christa de Kemp (19), Sander Lusink (20) en Walter Vervenne (21).

 

Lees ook:Mark Rutte op VVD-campagnefeest in Amstelveen
Lees ook:Rutte: In Brussel gaat het om Amstelveen
Lees ook:Premier in Stadshart voor VVD-campagne
Lees ook:Raat vindt niveleringsplannen kabinet onbegrijpelijk
Lees ook:Landelijke VVD-coryfeén in actie op Stadsplein

5 reacties op “Mark Rutte voor VVD-campagne in Amstelveen

  1. Baron Veur von Heur 't

    En daarna gaan we door naar Bussum, Bloemendaal en Wassenaar!
    Ter afsleiting gaan we gezellig un vorrkje prrrikken met borrrrel neu.

      /   Beantwoorden  / 
  2. App

    Nee hè? De VVD-ers willen horen wat Amstelveners wel en niet goed vinden aan het plaatselijke politieke beleid. Maar dat is hier toch al zó veel keer herhaald?! Lezen die lui dit weblog dan niet?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Arie Koomen

    Wat denk je zelf? Waarom zouden ze uit vrije wil jouw diarree lezen? De artikelen van Johan lezen ze wel maar daar laten ze het wijselijk bij

      /   Beantwoorden  / 
  4. App

    “Critici het woord ontnemen. Zich doof en blind houden voor kritiek. Zich niet in kritiek herkennen. Elke kritiek beneden peil vinden. In alle toonaarden ontkennen dat er iets mis is. Critici vertellen dat zij maar moeten oprotten naar het land waar zij vandaan komen. Inhumane bejegening van machteloze rechtszoekers. ”

    Dit zijn frasen uit JB’s verslag van de vergeefse poging van de SP om de gemeenteraad te wijzen op een verantwoordelijkheid die zij niet kunnen ontlopen, hoezeer zij dat ook proberen. (Zie: Politiek gispt zwartboek minima SP)

    Ook op dit forum wordt kritiek weggewuifd of belachelijk gemaakt.

      /   Beantwoorden  / 
  5. App

    Wie in de politiek alleen aandacht wil schenken aan zijn medestanders heeft niet begrepen dat een democratie bestaat uit medestanders én tegenstanders.

    Een dictatuur kent alleen medestanders omdat alle tegenstanders op één of andere manier zijn uitgeschakeld.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.