PvdA wil praten mét jongeren

logo_pvda[2]Nou, nou, de Partij van de Arbeid vindt óók dat er met jongeren moet worden gepraat, donderdag op het raadhuis. Dat is er, zoals eerder gemeld, weer zo’n ‘Praat met de Raad’ sessie op het gemeentehuis. Daar kan dus iedere burger komen, inclusief iedere jongere. Van 20.00 tot 21.30 uur kan iedereen dus er zijn gal komen spuwen, dan wel zijn fractie in de gemeenteraad regelrecht het graf in prijzen. De thema’s die aan de orde komen zijn  onderwijs en werk, participatie en inspraak, overlast en veiligheid, vrije tijd en grenzen en gedrag. Daarover neemt, heeft de PvdA geconstateerd, het college van B&W nu besluiten. Foutje natuurlijk, want alleen de gemeenteraad – zeg maar de lokale volksvertegenwoordiging (of wat daarvoor doorgaat) – neemt de besluiten.‘De Partij van de Arbeid vindt het van belang dat we op deze avond met de jongeren kunnen praten in plaats van over de jongeren in Amstelveen,’ meldt de PvdA in een persbericht. Alsof dat door het college van B&W werd uitgesloten. Maar de PvdA wil graag dat jongeren zich voor de discussie melden. ‘Als jijzelf een menig of ideeën hebt hoe we in Amstelveen met jongeren om moeten gaan, kom dan met ons praten,’ roept zij de jongeren tor. Want de fractie wil vooral met de jongeren zelf praten. Over hoeveel overlast burgers gewoon maar hebben te pikken waarschijnlijk.

Lees ook:PvdA wil verwijdering mosquito
Lees ook:PvdA: Mosquito wettelijk ontoelaatbaar
Lees ook:VVD-er Raat: ‘Ouders te weinig aangesproken op wangedrag kinderen’
Lees ook:Dolf Veenboer volgt Tan op als wethouder
Lees ook:PvdA voluit achter verzelfstandiging Amstelveen College

3 reacties op “PvdA wil praten mét jongeren

  1. Hans van der Liet

    De enige jongere die IN de gemeenteraad zat, de PvdA-er Nachshon Rodrigues Pereira, werd er door de PvdA echter zo gauw mogelijk weer uit gewerkt. Zò belangrijk vindt men het bij de sozis nou dus ook weer niet. Meepraten mag, maar meebeslissen: nein, danke.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Vesuvius

      Pereira, was dat niet die jongen die tijdens raadsvergaderingen constant aan het kleppen was met zijn buurman en fractiegenoot Harry v.d. Berg, vice versa? Zijn enige wapenfeiten waren zijn bezwaren tegen de mosquito om de overlast van jongeren te beperken en de flauwekul die hij uitbraakte over hetgeen mijn voorganger hierboven schrijft?

        /   Beantwoorden  / 
  2. Peter

    Hans,

    dat is toch die jongeman die wereldberoemd werd door te vragen naar
    zelfregulerende voetgangers oversteek verkeerlichten. Zodat op heilige dagen synagoge gangers geen werk hoefden te verrichten door
    het indrukken van knoppen.
    Tja, wat moet je nou als PVDA met zo iemand, het is jandorie geen
    Cohen!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.