Liberaal flirten in winkelcentra

VVD-wethouder Raat (links) in actie

VVD-wethouder Raat (links) in actie

‘Treed mensen altijd met een glimlach tegemoet,” adviseerde campagneleider Claudio Mancinelli de VVD-ers die zaterdag met een campagnebus de verschillende Amstelveense winkelcentra aandeden. De ploeg bestond uit veel raads- en bestuursleden en het in Amstelveen wonende Tweede Kamerlid en voormalig staatssecretaris Atzo Nicolaï. In winkelcentrum Bovenkerk leek het volgens de liberalen of iedereen  VVD gaat stemmen, maar in Westwijk kostte het meer moeite mensen te interesseren. ‘Sommigen wisten precies wat zij gingen stemmen, maar geen VVD,’ meld de partij.Mancinelli wees de deelnemers aan de verkiezingskaravaan nog maar eens op wat hij de “99 manieren van flirten”  noemde. Behalve mensen met een glimlach tegemoet treden, hoort volgens hem oom het geven van welgemeende complimenten er bij. Maar steeds zeggen ‘Wat kijkt u lief’, zoals Balkenende op TV deed, vond hij niet zo raadzaam.  In winkelcentrum Kostverlorenhof at de ploeg een broodje.  Munthandelaren hadden daar hun waar uitgestald. De vraag of zij, mede gezien hun werk, VVD gaan stemmen werd door twee van hen ontkennend beantwoord. Er lijkt intussen weinig twijfel over te bestaan dat de VVD in elk geval in Amstelveen de grootste partij blijft bij de Kamerverkiezingen…

Lees ook:Derde ‘veiligheidsster’ voor Kostverlorenhof
Lees ook:Twee winkelcentra hoger op ladder veiligheid
Lees ook:VVD dankt kiezers voor meerderheid
Lees ook:Premier in Stadshart voor VVD-campagne
Lees ook:Balkenende spreekt bij OA over duurzaamheid

2 reacties op “Liberaal flirten in winkelcentra

  1. Hans van der Liet

    Het is gebruikelijk om van oud-bewindslieden het hoogste ambt te noemen dat zij ooit bekleedden. En Nicolai was zelfs een blauwe maandag minister, dus…..

      /   Beantwoorden  / 
    1. Johan Bos

      Nou dat was echt een blauwe maandag, maar u hebt wel gelijk. In een persbericht van de VVD werd overigens noch zijn ministersambt noch zijn functioneren als staatssecretaris genoemd. Zou men daar in die partij niet zo trots op zijn?

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.