Rouvoet komt naar Amstelveen

André Rouvoet, vice-premier en minister van Jeugd en Gezin, komt woensdag 24 februari naar Amstelveen om hier zijn ChristenUnie te helpen bij de verkiezingscampagne. Hij wordt ontvangen door burgemeester Jan van Zanen. Zij kennen elkaar  als winnaars van de Thorbeckeprijs, die jaarlijks wordt uitgereikt aan de politicus van het jaar.  Aansluitend is er om 14.30 uur een discussiebijeenkomst in het Congrescentrum aan het Sandbergplein over jeugdbeleid en drugsvrije jongerencentra. Voor beide heeft de lokale ChristenUnie zich de laatste vier jaar ingezet. Minister Rouvoet komt vertellen welke maatregelen volgens hem nodig zijn om een effectief en goed jeugdbeleid te kunnen voeren in een stedelijke samenleving. Samen met CU-fractievoorzitter in de gemeenteraad Jacqueline Koops gaat hij met de zaal discussiëren over het Amstelveense beleid.

Voor de bijeenkomst worden vertegenwoordigers van maatschappelijke en culturele organisaties, zoals Cardanus en zorginstellingen, jongeren, vertegenwoordigers van Amstelveense kerken en lokale politici uitgenodigd. Overigens is iedereen welkom. Na de bijeenkomst (om 16.00 uur) is er nog kort gelegenheid voor een drankje, waarna Rouvoet doorreist naar Amsterdam Zuid-Oost. Daar leidt hij in De Kandelaar, Bijlmerdreef 1239, een campagneavond van de Amsterdamse afdeling van zijn partij. Van Zanen won deze Thorbeckeprijs in 1996 en Rouvoet in 2003.

Lees ook:ChristenUnie gaat voor ‘Dienstbaar, duurzaam en dynamisch’
Lees ook:Burgemeester bij ledenvergadering ChristenUnie
Lees ook:Veenboer (PvdA) blij met jeugd- en gezinsbeleid Rouvoet
Lees ook:Coalitie eensgezind achter nieuw jongerenbeleid B&W
Lees ook:Kamerlid Griffith: ‘jeugdwethouder verantwoordelijk voor problemen jongeren’

3 reacties op “Rouvoet komt naar Amstelveen

  1. onbekend4ever

    donder lekker op met die kut burgemeester,en de billenlikker van balkenellende ,ik hoorde dat hun verantwoordelijk zijn dat elke raadslid,na 11uur recht heeft op een kroket ??? dit is nou echt nederlands,kanker op met je kroket,ga wat nuttigs doen,ohnee jullie willen je zakken alleen maar vol,en dan stappen jullie op,jullie geven geen kk moer om hoe of wat FUCK THE SYSTEM ,

    ZEURTJES,HANGJONGERE,MH1188,PARAAT IEDEREEN,

    Laat hun ons zelf maar uitnodigen inplaat van via internet,dat was laf volgens de burgemeester,en nu doet hij het zelf ook,lafaard !!! sukkeltje !!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Hans van der Liet

    Niet na 11 uur, na tien uur. En de SP eet lekker mee van die kroketten, de parasieten.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Hans van der Liet

    Voor CDA minister Klink had burgemeester Van Zanen geen tijd. we kunnen wel zien waar zijn sympathie ligt!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.