Wethouder Groot lijsttrekker voor CDA

Eerste tien kandidaten van CDA-lijst

Eerste tien kandidaten van CDA-lijst

Wethouder Jan-Willen Groot wordt lijstrekker voor het CDA bij de komende raadsverkiezingen. De afdeling Amstelveen van de partij heeft de kandidatenlijst vastgesteld. Fractievoorzitter Ben Jonker is de nummer 2 op de lijst. Ook de nummers 3 en 4 zijn leden van de huidige fractie, te weten Marga van Herteryck – Prinsen en Arjen Siegmann. Huidig raadslid Martijn Lustenhouwer neemt de zesde plaats in, na nieuweling (maar wel huidig bestuurslid) Geert Janssen, die voor het CDA het rapport over de A9 schreef. De plaateen 7 tot en met 10 worden ingenomen door respectievelijk John de Die, Frank Koole, Rick van der Woud en Linda Dekker.Volgens afdelingsvoorzitter Jos Groot is het CDA in Amstelveen in topvorm, met een wethouder die door vriend en vijand wordt geprezen als een kundig betrokken bestuurder. “Met hem als boegbeeld gaan we met volle kracht de komende verkiezingen in,” zegt hij.

Jos Groot meent dat alle huidige fractieleden op verkiesbare plaatsen op de lijst staan. Op onverkiesbare plaatsen staan voormalig wethouder Theo Tiemessen en oud-raadslid Gery de Vries.

Lees ook:Hans Bulsing lijstaanvoerder VVD
Lees ook:Veel nieuwe kandidaten op CDA lijst
Lees ook:Remco Pols voert lijst PvdA aan
Lees ook:Yeter Tan kandidaat wethouder
Lees ook:Geen van CDA-raadsleden komt terug

3 reacties op “Wethouder Groot lijsttrekker voor CDA

  1. hmmm

    Nou een overdosis mannen onder leiding van een uitgebluste wethouder de groot: de man heeft de afgelopen jaren echt niets anders gedaan dan ons geld vergokken bij banken op ijsland: dit clubje is echt een garantie voor verdere verspilling!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Johan Bos

    De eerlijkheid gebied te zeggen dat Groot geen Financien deed (dat was Hellendall, dus onder zijn gezag ging ook het geld naar IJsland). Groot is met volgens mij alle uitgaven binnen zijn budgetten en Rijksbijdragen gebleven, maar ging daar creatief mee om.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Hans van der Liet

    Hmmm weet duidelijk niet waar hij over praat!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.