Nieuwjaarsreceptie op raadhuis

 

Burgemeester Mirjam van ‘t Veld

Op het gevaar af een zware straf op te lopen, jat amstelveen.blog.nl toch nog maar even uit de gemeentelijke nieuwsbrief dat vrijdag (2 januari) iedere burger welkom is bij de receptie van de lokale overheid op het raadhuis aan de Laan Nieuwer-Amstel 1.

Die begint om 16.00 uur en een half uur later komt de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Mirjam van ’t Veld. In de nieuwsbrief van de gemeente, waaruit dit bericht is gehaald, staat dat nieuws daaruit alleen met vooruit verkregen schriftelijke toestemming mag worden geciteerd. Niet gebeurd in dit en andere gevallen, dus er zwaait wat.

Over die receptie verder: Om 16.45 uur is er een muzikaal intermezzo door Sandra Bakker en Jeffrey de Bruijn en om 17.00 uur treedt de nieuwe Stadsdichter, Matthijs den Hollander, op. Om 18.00 uur wordt iedereen geacht te vertrekken.

Lees ook:Burgemeester naar Spanje wegens operatie vader
Lees ook:Offensief tegen diefstal: 3000 woningen bezocht
Lees ook:Burgemeester over reis naar India op ‘haar” WNL
Lees ook:Burgemeester gaat ‘luisteruur’ houden
Lees ook:Burgemeester wil in Raad van Toezicht WNL

Eén reactie op “Nieuwjaarsreceptie op raadhuis

  1. tante Bep

    Fijn, dan eet ik mijn spruiten zaterdag.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.