Burgemeester gaat ‘luisteruur’ houden

Burgemeester Mirjam van ‘t Veld

Burgemeester Mirjam van ’t Veld start in februari met een maandelijks zogenoemd ‘luisteruur’ op haar kamer in het raadhuis Laan Nieuwer Amstel 1. Men kan dan met haar komen praten en daar suggesties aandragen bijvoorbeeld. Het is de bedoeling dat men zich daarvoor uiterlijk twee weken van tevoren aanmeldt (niet eerder dan vier weken trouwens).

In haar nieuwjaarstoespraak kondigde zij het al aan. Van ’t Veld nodigde toen Amstelveners uit dromen en suggesties te sturen voor een Amstelveen waarin iedereen meetelt. Dat kon al via twitter met de hashtag #mensenmakenamstelveen of via de mail: [email protected] Maar in februari komt daar dus het nieuwe luisteruur bij.

Burgemeester Mirjam van ’t Veld: “Veel inwoners weten me al te vinden op momenten dat ik in een wijk ben of bij een bezoek aan een instelling of bedrijf. Of komen al bij mij langs op het raadhuis. Voor anderen is het wellicht een drempel om mij te spreken. Ik nodig iedereen dan ook uit om mooie ideeën met mij te delen tijdens het luisteruur.”

Aanmelden voor het luisteruur kan men via de secretaresse van de burgemeester, mevrouw Biemans via tel. 020-5404911. Men moet dan wel aangeven waarover men haar wenst te spreken, zodat zij zich ook kan voorbereiden. Wie een afspraak maakt, kan zich melden bij de receptie en vragen naar de secretaresse van de burgemeester. Bij elk gesprek is een medewerker aanwezig, die eventuele afspraken opschrijft en, indien nodig, zorgt voor terugkoppeling van het gesprek. Het gaat vooralsnog om een pilot van een half jaar om te kijken of het luisteruur in een behoefte voorziet.

Op onderstaande data zijn de luisteruren gepland: donderdag 23 februari, aanmelden uiterlijk: 9 februari;  donderdag 23 maart, aanmelden uiterlijk: 9 maart; donderdag 20 april, aanmelden uiterlijk: 6 april; woensdag 24 mei, aanmelden uiterlijk: 10 mei; donderdag 22 juni, aanmelden uiterlijk: 8 juni.

 

Lees ook:Winnaars vmbo-debat bij burgemeester
Lees ook:Burgemeester naar Spanje wegens operatie vader
Lees ook:Burgemeester stapt in WNL
Lees ook:Nieuwjaarsreceptie op raadhuis
Lees ook:Offensief tegen diefstal: 3000 woningen bezocht

Eén reactie op “Burgemeester gaat ‘luisteruur’ houden

  1. Tomaat

    Fijn gedroomd of naar gedroomd, dan mogen we bij de burgemeesteres op schoot om gniffel , gniffel of huilie, huilie te doen. Wat lief van onze mama burgemeesteres!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.