Nieuwe stedenbandborden maandag onthuld

Terug van weggeweest: de stedenbandenborden. Burgemeester Van Zanen onthult maandag (21 juni) de nieuwe borden op het Raadhuisplein. Hij doet dat samen met de uit Hongarije afkomstige Stefan Toth, om 11.15 uur. De Hongaarse gemeente Óbuda – Békásmegyer, voorstand van Boedapest, is namelijk een van de steden waarmee Amstelveen een band heeft. De borden waren even uit het straatbeeld verdwenen, maar er zijn nu nieuwe exemplaren gekomen. Zij worden op zes plekken langs de gemeentegrens geplaatst. Burgemeester Band van de Duitse partnerstad Tempelhof-Schöneberg (Berlin) kijkt via een skypeverbinding mee.Op het Stadsplein en het Raadhuisplein komen wegwijzers met een verwijzing naar de Amstelveense partnersteden Tempelhof – Schöneberg (Duitsland), Woking (Engeland), Óbuda – Békásmegyer (Hongarije), en Villa El Salvador (Peru).

Lees ook:Fairtrade op z’n Duits op Stadsplein
Lees ook:Amstelveens Stadsplein in Berlijn
Lees ook:Internationale zomeracademie start zondag
Lees ook:Jongeren op bezoek in Duitse partnerstad
Lees ook:Stedenbandfestival op Stadsplein

3 reacties op “Nieuwe stedenbandborden maandag onthuld

  1. tournesol

    bezuinigen????hoeveel kost dit allemaal, waarom de oude borden niet laten staan?????????

      /   Beantwoorden  / 
  2. onno

    Volgens een vooraanstaand CDA lid in onze gemeente is Villa El Salvador (Peru)absoluut geen zusterstad van Amstelveen.. Hoop dat meneer van Zanen nog even zijn huiswerk gaat doen .

      /   Beantwoorden  / 
    1. Hans van der Liet

      Het vooraanstaande lid werd gecorrigeerd en moet erkennen dat Villa El Salvador terwijl hij even niet opletten is gepromoveerd van hulpprojectje naar zustergemeente. Joran van der Sloot wordt Amstelveens ambassadeur ter plekke.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.