Fairtrade op z’n Duits op Stadsplein

‘Fairtrade diner’ heette het spektakel, maandagavond op het Stadsplein. Achttien scholieren van de Gustav-Langenscheidt-Schule uit de Amstelveense partnerstad Berlijn Tempelhof-Schöneberg doen namelijk een zogenoemde fairtrade-tour langs de partnersteden en door Duitsland om fairtrade producten te promoten.

Zij kookten zij in de keuken van P60 met hulp van enkele Panta Rhei leerlingen. ’s Avonds mochten Amstelveners op het Stadsplein komen eten. Dat diner werd door burgemeester Mirjam van ’t Veld geopend, samen met de nieuwe kinderburgemeester Varvara Denisova. De Duitse Inmiddels scholieren zijn weer naar de volgende bestemming vertrokken.

 

 

Lees ook:Nieuwe kinderburgemeester geïnstalleerd
Lees ook:Selectie voor kandidatuur kinderburgemeester
Lees ook:Gemeente zoekt ‘kinderburgemeester’
Lees ook:Drie kandidaten strijden om kinderburgemeesterschap
Lees ook:Nieuwe kinderburgemeester in Rusland geboren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.