Politie zoekt diverse verdachten

De politie zoekt naar twee aanrijders die bij een verkeersongeluk betrokken waren en naar twee inbrekers. Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) wil getuigen van een aanrijding tussen een fietser en sneltram 51 aan de Buitenveldertselaan spreken. De fietser raakte donderdagmorgen 21 december (11.30 uur) zwaar gewond op het kruispunt Buitenveldertselaan en Van Boshuizenstraat (Buitenveldert).

De tram reed in de richting van Uilenstede en de fietser kwam uit de Van Boshuizenstraat en reed naar de winkelstrip aan de Buitenveldertselaan. Die zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht. Wie iets heeft gezien kan bellen: 0900-8844.

Inbraak

Twee inbrekers drongen woensdagavond een woning aan het Oostelijk Halfrond binnen. De politie zoekt uitvoerig naar twee mannen, van wie de ene een zwarte jas met bontkraag droeg, kort haar en een baard, alsmede een getint uiterlijk had. Dat meldde althans het ook ingeschakelde Burgernet.

 

 

Ook zoekt de politie een bromfiets- of snorscooterrijder. Die reed donderdagmiddag 14 december (15.30 uur) door na een scholiere van het Hermann Wesselink College (HWC) te hebben aangereden op de Startbaan.

Zij wilde naar De Meerkamp lopen. Na het ongeluk, waardoor zij naar het ziekenhuis moest, liet de bestuurder het meisje gewond achter. Er is wel een signalement op Facebook doorgegeven van de verdachte, die een man van tussen de 20 en de 30 jaar is, met een nogal gezet postuur. Hij droeg bij het ongeluk een zwarte jas en bereed een zwarte tweewieler, vermoedelijk een Piaggio Vespa.

 

 

 

Lees ook:Zwaar hoofdletsel bij aanrijding
Lees ook:Politie zoekt getuigen van mishandeling
Lees ook:Dode door aanrijding op Oosteinderweg
Lees ook:Wie zag pijprokende fietser op Oranjebaan?
Lees ook:Politie zoekt getuigen aanrijding Beneluxbaan

Eén reactie op “Politie zoekt diverse verdachten

  1. Jan Nepreus von Balluseck

    Als er maar geen D66ers bij betrokken zijn. Die willen nog wel eens doorrijden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.