Politie zoekt getuigen aanrijding Beneluxbaan

De politie is op zoek naar getuigen van een ongeluk op de Beneluxbaan, dat vorige week vrijdag – 18 oktober – rond 20.00 uur plaats vond. Op de kruising van de Beneluxbaan en de Hammarskjoldsingel botsten toen twee auto’s op elkaar.

Een ervan was een bestelbus, die op de Beneluxbaan in de richting van de Bovenkerkerweg reed. De kruising raakte de bus een personenauto. Die kwam uit de tegengestelde richting en wilde op de kruising linksaf slaan. Er was veel materiële schade, maar de inzittenden van de beide wagens raakten niet gewond. Wel werden zij ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel.

Nog altijd is onduidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. Daarom zoekt de politie naar getuigen ervan, die het zagen. Vooral komt de politie graag in contact met een vrouw die kort na het ongeluk sprak met iemand van de scoutingvereniging. Mogelijk heeft zij de aanrijding namelijk zien gebeuren. Zij en andere getuigen kunnen bellen met 0900-8844.

 

Lees ook:Dodelijk ongeluk op Beneluxbaan
Lees ook:Getuigen van aanrijding met letsel gezocht
Lees ook:Buspassagier gedood bij aanrijding met tram
Lees ook:Zwaargewonden door aanrijding sneltram
Lees ook:Politie zoekt diverse verdachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.