Info gezocht over dode vrouw Prunuslaan

Wioletta Rogozinska. Foto: Opsporing Verzocht

De in Polen geboren Wioletta Rogozinska (50) blijkt de vrouw te zijn wier lichaam op dinsdag 19 september dood in haar woning aan de Prunuslaan werd gevonden. Zij is volgens de politie, die de zaak onderzocht, door een misdrijf om het leven gekomen.

Het televisie programma Opsporing Verzocht besteedde dinsdagavond aandacht aan de zaak. De politie wil graag meer over de toedracht weten en constateerde verdachte omstandigheden rond het levenloze lichaam.

 Rogozinska werkte als zelfstandige schoonmaakster bij diverse klanten. Volgens Opsporing Verzocht is zij de dag voordat zij door werd aangetroffen – dus op maandag 18 september – ’s middags voor het laatst levend gezien. Wie meer over de vrouw, naar werk en haar omstandigheden weer of iets verdachts heeft gezien, wordt verzocht met de politie contact op te nemen.

 

 

Lees ook:Arrestatie in Polen wegens dode vrouw
Lees ook:Getuigen gezocht i.v.m. dode vrouw
Lees ook:Lichaam Johanna Splinter gevonden bij haar eigen kantoorpand
Lees ook:Dode vrouw gevonden in huis Grote Beer
Lees ook:Verkrachter geeft zich aan na Opspring Verzocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.