Verkrachter geeft zich aan na Opspring Verzocht

Logo politie AmsterdamHet werd hem blijkbaar toch een beetje te heet onder de voeten óf hij kwam tot inkeer. In elk geval heeft een van verkrachting van een vrouw verdachte Amstelvener zichzelf donderdag in het begin van de middag gemeld bij de politie. Hij is een man van negentien. Zijn aangifte volgde op een uitzending van het tv-programma Opsporing Verzocht, dinsdagavond. De aanranding vond in december plaats bij het metrostation RAI.  In de uitzending werd zijn foto getoond.

De verkrachte vrouw was een studente, die werd gepakt  in een tunneltje bij het station. Evenals de dader was ook zij 19. Even eerder hadden zij samen voor de regen geschuild in de tunnel. Daar kon hij blijkbaar niet van haar afblijven.

Lees ook:Politie zoekt potloodventers Uilenstede
Lees ook:Gewapende overval betrof vrouw (72)
Lees ook:‘Tekenaar’ hakenkruizen opgepakt
Lees ook:Man aan Meander door rover zwaar gewond
Lees ook:Steekpartij op Legmeerdijk

Eén reactie op “Verkrachter geeft zich aan na Opspring Verzocht

  1. Victor

    Overvallen door Marokkaanse criminelen neemt enorm toe!

    “kansarme” immigrant, 99% moslims, de haters van onze cultuur en rovers van onze sociale systemen.

    Grote steden onder de voet van moslim criminelen; Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Groningen, zaandam, Emmen, Coevorden, Enschede, Deurne, Schiedam, Delft, Volendam: snelle overvallen op juweliersbedrijven en anderen zijn hervat.

    Dit zijn geen gewone criminelen; buit van de georganiseerde roofovervallen zijn voor de organisaties als Hamas, IDIL, Al-Nusra en andere Jihadisten bedoeld. De buit is bedoeld voor groepen die banden hebben met terreurgroep al-Qaeda.
    Wat ook opvallend is dat er voor de verkiezingen niet gebruik wordt gemaakt van deze roofaanvallen. Dit is dus integraal aan een goed bedachte bewuste politieke strijd.
    Na de verkiezingen, binnen week weer 6 overvallen op de juweliers en andere winkeliers.

    Voor de verkiezingen, van hun leiders moesten ze pauzeren, anders kon PVV van hun acties profiteren!! Goed georganiseerde overvallen. Veel explosief geweld, brutaal van opzet en als vluchtmiddel een scooter.

    Politie is verraadt door de bazen die via deze jihadisten macht willen veroveren…Overal dreigden de overvallers met handvuurwapens. Hondsbrutale overvallen, waarbij zelfs de vluchtweg door één van die overvallers in de gaten worden gehouden en nieuwsgierigen op afstand worden gehouden.

    Allemaal Moslims. Veel terugkerend gevlucht met een scooter. Opstappen en wegwezen. Wat ook opmerkelijk is, is de brutaliteit van de daders, die wanen zichzelf haast onaantastbaar. De gedachte van deze Marokkaanse is zo maar dat zelfs 70 maagden hun haastig op de vlucht doet slaan. Lafbekken eerste categorie. Je mag niet een hele groep over een kam scheren, dus praat alles maar weer goed. Ook omstanders en getuigen van die overvallen worden koudweg met dreiging van een wapen op afstand gehouden. Ook het stukslaan van de vitrines, dus grof werk. Het lijkt op een bepaald patroon. Ze zijn goed opgeleid, dit zijn de echte Moslimstrijders…

    Steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den haag, Haarlem waren tot de jaren tachtig keurige steden tot de Moslims er in trokken. in deze steden vallen moslimstrijders dagelijks de winkeliers aan.

    Al deze steden hadden geen crimineel verleden maar werden met de komst van de Moslims verpest. Het gaat hier om islamitisch opgevoed, opgeleid, georganiseerde jongens van 12 t/m 35 jaar, die de mentaliteit hebben van zware criminelen.

    Moslimjeugd in Nederland is massaal georganiseerd in duizenden sektes, bendes en cellen…Waarom laat men dan nog steeds toe dat de bestuurlijke volksverraders miljoenen van deze criminelen zo gastvrij binnenhalen?

    Ze gaan de straat op, op de bromfietsen vallen de juweliers, van hun leiders moeten ze zo veel mogelijk overlast veroorzaken, dit is een belangrijke wapen tegen de vijand, want hele wijk en later hele stad moet via deze weg geïslamiseerd worden.
    De voorheen mooie Amsterdamse wijken zijn door de asociaal gedrag volkomen verpauperd en de oorspronkelijke bewoners zijn getiranniseerd en weggevlucht.
    Marokkanen tiranniseren de scholen, straten, wijken, zwembaden en de bioscopen.

    Ouderen durven ’s avonds de deur niet meer uit. moslimstrijders hebben Amsterdam werkelijk helemaal volkomen verpest. Jihadisten hebben hun aanslagen in Amsterdam voorbereidt. Alle schoonheid is vernietigd. Het ontbreekt de Marokkanen aan elke vorm van beschaving en cultuur.

    Veel EU politicus zijn nu direct afhankelijk geworden aan deze bendes…900 miljoen Euro naar de corrupte politicus. Alle Moslim importeurs, collaborateurs zouden er mee geholpen kunnen worden, en dan hou je nog fors geld over. De volgende stap zal zijn dat ‘criminaliteit’ die ‘substantieel bijdraagt’ aan de economie voortaan niet meer bestreden mag worden. D66 en PVDA hebben hun bestaan aan deze fenomeen verbonden!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.