Vrouw (78) opgelicht door ‘klusjesmannen’

Drie zich in het Engels als klusjesmannen voordoende Polen zijn vorige week aangehouden door de politie, omdat zij een 78-jarige Amstelveense zwaar hebben opgelicht. De vrouw had tienduizenden euro’s betaald aan de mannen van 18, 24 en 30 jaar.

Volgens de politie lopen er op het ogenblik eet Engels sprekenden langs de deuren om naar zij zeggen daken of gevels te renoveren en in tuinen aan de slag te gaan. Maar zij zijn er op gericht dat de mensen vooraf of als ze nauwelijks aan het werk zijn te betalen, waarna men de klusjesmannen nooit meer terug ziet.

Het slachtoffer van 78 belde zelf de politie, omdat zij alm een paar keer had betaald, zonder dat de afgesproken werkzaamheden werden verricht. Agenten gingen nadat zij had gebeld maar eens bij de vrouw kijken, bij wie zij de ‘klusjesmannen’ aantroffen. Die zitten nu nog vast. De politie zegt de werkwijze van de groep oplichters te onderzoeken. Maar intussen wil zij wel kwijt dat men zich beter niet in kan laten met klusjesmannen die zich aan de deur melden. Volgens de politie is het beter naar een erkend bedrijf te gaan. Wie met al te opdringerige dienstverleners aan de deur te maken krijgt, kan bellen: 0900-8844.

 

Lees ook:Verdachte ‘Klusjesmannen’ in Westwijk actief
Lees ook:87-jarige vrouw opgelicht door nep-pakketbezorger
Lees ook:Fietsendieven aangehouden
Lees ook:Vrouw (86) opgelicht door ‘kraancontroleur’
Lees ook:Tijdelijk meer politie in strijd tegen woningbraken

4 reacties op “Vrouw (78) opgelicht door ‘klusjesmannen’

 1. Daan Banaan

  wat moet je met dit tuig aanvangen? Geld is al weg. Misschien dusdanig straffen dat dit soort ” heren” zich in Niet meer in deze contreien laat zien.

    /   Beantwoorden  / 
 2. P.G. van Faassen

  Helemaal mee eens pisang. Verbannen dat tuig.

  Maar de grootste rovers Wiebes en Dijsselbloem zullen haar nog wel een aanslag sturen. Want, tienduizenden euro’s? Dat wisten we niet dat heeft die stoute mevrouw waarschijnlijk helemaal niet opgegeven.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rotary-vriendje

   Wat een kletskoek. Dan moeten ze haar geen aanslag sturen, maar die boefjes, de tegenpolen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Willy Wortel

    Dan heb je de belasting nog niet meegemaakt. Daar is niets onmogelijk.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.