Drugsverdachten aangehouden

Logo politie AmsterdamDrie verdachten van drugsproductie zijn door de politie zondagmiddag omstreeks 14.00 uur aangehouden aan de Laan van de Helende Meesters. De politie verdenkt de drie mannen van overtreding van de Opiumwet. Dicht bij het pand waarin zij woonden is ook een vuurwapen in het water gevonden.

Na meldingen van buurtbewoners over een sterke wietlucht stelde de politie zondag een onderzoek in. In en rond de woning vond de politie – ondersteund door speurhond Storm – verpakte drugspakketten. Ook zijn spullen aangetroffen waar cocaïne mee kan worden versneden. De ter plaatse gevonden drugs zijn in beslag genomen. De drie eveneens in de woning aanwezige mannen – van 21, 27 en 30 jaar – zijn aangehouden en ingesloten voor verhoor. Bij fouillering bleken zij veel geld in contanten bij zich te hebben. Ook dat is in beslag genomen.

Omdat tijdens de aanhoudingen allerlei goederen uit de woning zijn gegooid, kamden duikers van brandweer en politie de sloot naast de flat uit. In het water werd een vuurwapen aangetroffen. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Lees ook:Weer twee drugswoningen gesloten
Lees ook:Gevaarlijk illegaal vuurwerk in beslag genomen
Lees ook:Verdachte mannen aangehouden
Lees ook:Tweetal verdacht van inbraak flat
Lees ook:Weer vier wiet-woningen dicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.