Weer vier wiet-woningen dicht

Bas Eenhoorn

Bijna geen nieuws is het meer. Waarnemend burgemeester Bas Eenhoorn heeft weer woningen gesloten omdat er wet werd geteeld. Het gaat deze keer om woningen aan Voorplecht, Catharina van Renneslaan, Asserring en Haya van Somerenlaan. De gaan voor drie maanden dicht, op grond van de Opiumwet, wegens verstoring van de openbare orde.

Alle woningen waren ingericht om hennep te kweken of werden gebruikt voor handel in drugs. De politie gaf aan de gemeente informatie door, op basis waarvan tot sluiting werd besloten.

Aan de Voorplecht zijn in een woning 556 hennepplanten en 37 assimilatielampen aangetroffen. Ook werden stroom en water gestolen. Eén persoon is in de woning aangehouden.

In het huis aan de Catharina van Renneslaan zijn hennepresten gevonden en 256 gebruikte potten met kalkaanslagen en diverse lampen op latten van 3.5 meter. Ook hier was sprake van diefstal van energie.

Aan de Haya van Somerenlaan zijn in een woning 157 hennepplanten en 18 assimilatielampen gevonden en werd ook weer van energie gestolen.

Onderzoek

Amstelveen en politie voeren regelmatig adressenonderzoek uit als gegevens uit diverse bronnen (gekoppelde bestanden) niet blijken te kloppen. Daarom werd een bezoek gebracht aan een woning aan de Asserring. Daar bleek iemand te wonen die niet geregistreerd stond. In de woning werd 7,3 kilo hennep aangetroffen. De bewoner is aangehouden.

 

Lees ook:Twee woningen Westwijk dicht wegens wietteelt
Lees ook:Twee wietwoningen dicht
Lees ook:Weer hennepwoning gesloten
Lees ook:Weer vijf wietplantages opgerold
Lees ook:Weer wietwoning dicht

5 reacties op “Weer vier wiet-woningen dicht

 1. Taartaarje

  Hele deftige uitstraling die Basje Eenhoorn. Zeer bekwaam, dat zie je aan zijn manchetknopen. Flikker toch op met dit soort vrijwilligers.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tinus Trekveer

   Iemand beoordelen op zijn manchetknopen? Wat een lulkoek. Doe eens iets zinnigs zeggen.

   Of hou je bek.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Frank

    Tja niet de sterkste opmerking, ook nog een argument te melden Tartaartje?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Taartaarje

     Nee.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Frank

      In dit geval heel verstandig.

        /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.