Seminar over combinatie topsport en studie

Peter Verdaasdonk

Onder het motto ‘De uitdaging van een dubbele carrière’ wordt donderdag 8 maart (19.00 uur) een seminar gehouden bij MBO College Amstelland aan de Maalderij 37. Het gaat daar over de persoonlijke ontwikkeling voor topsporters.

Organisaties op het gebied van sport, onderwijs en ondernemingen zorgen samen voor de organisatie. Topsport vereist nu eenmaal enorme inspanningen, waarbij het belang van de combinatie topsport en studeren regelmatig wordt onderschat. Terwijl een opleiding juist zo ontzettend belangrijk is voor de ontwikkeling van een jong talent tijdens en na de topsport carrière. Niet alleen voor financiële onafhankelijkheid, maar nog veel belangrijker, voor persoonlijke ontwikkeling als individu. Daarom slaan Stichting Sportbedrijf Amstelveen, MBO College Amstelland, Hogeschool van Amsterdam / Topsport Academie Amsterdam en Ondernemersvereniging Amstelveen de handen ineen voor een seminar. Daar gaan, hopen de organisatoren, topsporters, trainers, docenten, ondernemers en ouders met elkaar in gesprek en delen zij hun ervaringen om te komen tot nieuwe inzichten en oplossingen.

Behalve directeur Peter Verdaasdonk van het Sportbedrijf, spreken onder meer Dennis van Vlaanderen (Programma Manager Dual Careers Topsport Academie Amsterdam), Kitty van Male van het Nederlands hockeyteam en ex-profvoetballer bij Ado en PSV Abel Tamata. Er worden verder twee rondes workshops gehouden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Seminar over carrière naast sport gaat niet door
Lees ook:Symposium over topsport en opleiding
Lees ook:Stadsplein in beweging
Lees ook:Alzheimer seminar bij de OA
Lees ook:Vrijwilligers academie voor cursusvraag en -aanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.