Stadsplein in beweging

Er waren 37 sport-, beweeg- en gezondheidsaanbieders zaterdag de sport- en verenigingsmarkt. Zo was die althans aangekondigd, maar volgens het Sportbedrijf was het de sport- en gezondheidsmarkt, die bezocht werd door sportwethouder Peter Bot. Hij maakte samen met directeur Peter Verdaasdonk van het Sportbedrijf een tocht langs de stands.

Er werden van 10.00 tot 16.00 uur ook doorlopend demonstraties en clinics gegeven. Er kon door de bezoekers deelgenomen worden aan diverse sporten, van jeu de boules, bridge en schaken tot dans, sprongkrachttesten en tennis.

Wie de markt heeft gemist en informatie wil over sport en bewegen in Amstelveen of een van onderstaande aanbieders, kan contact opnemen met [email protected] of 088-8585100.

Op de markt waren aanwezig:

AMVJ Tafeltennis, ASV de Poelster, AV Startbaan, AZ&PC De Futen, Bloei massage, Bragonjesports voetbal academie, Bridgeclub Aemstelle, Buenting Sport, Dance Improvement, Daniels Nutrigeneeskunde, Dansschool Ouderkerk DCF, Duikschool Amsterdam, Duikteam Nemo, Fit & Soul aan de Amstel, FoodSteps diƫtisten, Fun Center Amstelveen, Genseikan karatedo/ KLM karate club, Happy bodies, Multifunctioneel Sportcentrum De Meerkamp, HV Myra, JBV Bulderbaan (Petanque), LTC Startbaan, MBCA (basketbal), MHC Amstelveen, Schaakclub Zukertort Amstelveen, Schaakvereniging KLM Pegasus, School voor Tai Chi Chuan Amstelveen, SKDA Dansschool, Sportservice noordholland, Studio Capoeira NL, Studio Difference , Tang Soo Do Moo Duk Kwan Academy, Tennisclub De Aemstelburgh, TTV Amstelveen, Yur Fit, Zest Your Life.

 

Lees ook:Sportmarkt op het Stadsplein
Lees ook:Stadshart in teken van de sport
Lees ook:Minitennisbaan aan Startbaan voor de jeugd
Lees ook:Reclame inkomsten voor sportverenigingen
Lees ook:Info over rollator- of rolstoelracen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.