Cursus scootmobiel rijden in de Meent

Samen met de gemeente geeft Veilig Verkeer Nederland (VVN) dinsdag 19 september een scootmobiel-cursus in De Meent aan Orion 3, van 15.00 tot 17.00 uur. Men kan zich aanmelden via [email protected].

De cursus is bedoeld om gebruscootmobiel-king-cobraikers van een scootmobiel met meer vertrouwen aan het verkeer te laten deelnemen en bestaat uit twee gedeelten: theorie en praktijk. In het eerste legt een rijinstructeur de verkeersregels uit, waarna enkele praktijkoefeningen volgen. De deelnemers moeten rijden op een parcours met drempels, stoepranden en andere obstakels. Vrijwilligers helpen, maar de deelnemers moeten wel hun eigen scootmobiel meenemen. Er is geen examen verbonden aan de cursus, die een informatief karakter heeft. De cursisten krijgen een theorieboek mee. Dankzij medewerking van de gemeente is de cursus gratis.

 

Lees ook:Eerste gratis rijbewijs voor cursist ‘alcohol en verkeer’
Lees ook:Les scootmobiel rijden…
Lees ook:Scootmobiel voor revalidanten Zonnehuis
Lees ook:Zondag start MeentRun en wandelparcours
Lees ook:English Business Communication

3 reacties op “Cursus scootmobiel rijden in de Meent

  1. Gerrit

    “Dankzij medewerking van de gemeente is de cursus gratis.”

    Dan is er toch nog een extreem linkse Frank Bikker die altijd roept dat de gemeente niets doet voor de Amstelveense hulpbehoevenden.

    Mooie geste gemeente!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Frank

      Ja lieve Gerrit soms is men het wel eens eens met de SP . Toch leuk niet?

        /   Beantwoorden  / 
  2. 1e Opziener

    Wat een vreemde reactie uit het niets. Dit is toch niet gekke Gerrit?

    Ik vind ‘cursus’ wel een groot woord voor iets wat twee uurtjes duurt. Maar ik ondervind eigenlijk nooit hinder van mensen in een scootmobiel. De meesten kunnen er vrij goed mee overweg. Maar ja, cursusjes geven doet het altijd goed en daar kun je als gemeente weer goede sier mee maken. Ik weet het: het is ook nooit goed. Maar ik meen het wel. Deze gemeente is heel goed in het ophouden van een schijnparticipatie. Louter om later hun politieke handen mee in onschuld te wassen. Twee uurtjes. Poeh poeh…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.