Ipad café bij bibliotheek

Bij de bibliotheek aan het Stadsplein wordt vrijdag 16 december (11.00 uur) een iPad café voor beginners gehouden. Men kan blij zijn met zijn iPad maar door de vele mogelijkheden in de appelboomgaard het bos niet meer zien. 

Ruth en Eveline, medewerkers van de bibliotheek, zitten boordevol tips en handige oefeningen en geven hun kennis graag door. Men krijgt rustig uitleg en er is tijd voor alle vragen. Ze laten deelnemers pas gaan als die verder kunnen.

Het iPad café duurt tot 12.30 uur. Deelname kost € 8. Bibliotheekpashouders betalen € 6. De prijzen zijn inclusief een drankje. Kaarten zijn te koop in een van de Amstelland bibliotheken of op de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl onder Agenda-kaartverkoop.

 

Lees ook:Les over iPad in de bieb
Lees ook:iPad-café voor beginners
Lees ook:iPad-café in bibliotheek
Lees ook:i-Pad café over fotografie
Lees ook:iPad café’s in bibliotheek

Eén reactie op “Ipad café bij bibliotheek

  1. Frank

    Een IPad is een leuk ding, maar zo ongeveer in elk buurthuis , bejaardencentrum enz. worden cursussen gegeven. Voor ouderen zijn er zelfs vrijwilligers die aan huis komen om de mensen wegwijs te maken.

    Dit is geen kerntaak van bibliotheekmedewerkers. Laat dit maar aan computerboeren over. Zij kunnen beter leerlingen helpen met hun boekenlijst en mensen lekker maken voor ueberhaupt lezen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.