Negende Rotary leerlingendebat VWO

Winnen met woordenVoor de negende keer wordt woensdag 9 maart (19.00 uur) het Rotary Leerlingendebat gehouden. Deze keer in het Hermann Wesselink College aan de Startbaan.

De debatwedstrijd wordt aangespannen tussen leerlingen van 4-VWO van het Amstelveen College, het Hermann Wesselink College en het Keizer Karel College. De winnaar brengt in april een bezoek aan de Tweede Kamer om te horen of daar ook gedebatteerd wordt.

De deelnemers zijn weer getraind in debatvaardigheden door het Nederlands Debat Instituut. ‘Winnen met Woorden’ is het thema.

Rotaryclub Amstelveen-Amstel wil met Leerlingendebat bijdragen aan betere communicatie onderling om samenwerking en wederzijds respect te bevorderen.

De jury, onder voorzitterschap van John de Die, bestaat uit de rectoren van de scholen: Anke de Peuter (Amstelveen College), Elisabeth Pels Rijcken (Keizer Karel College) en Bert Kozijn (Hermann Wesselink College) plus drie Rotaryleden.

De aula van het Hermann Wesselink College zal zinderen van spanning bij deelnemers, klasgenoten, vrienden, ouders, docenten en iedereen die wil genieten van een woordensteekspel, beloven de organisatoren.

 

 

Lees ook:Debatwedstrijd leerlingen voortgezet onderwijs
Lees ook:Finale Rotary leerlingendebat in AC
Lees ook:Weer debatwedstrijd voor scholieren
Lees ook:Strijd tussen getrainde debaters vmbo
Lees ook:Debatwedstrijd VMBO-leerlingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.