Strijd tussen getrainde debaters vmbo

!cid_image001_jpg@01D09DF0‘Winnen met Woorden’ is het thema van de eerste debatwedstrijd voor leerlingen van het vmbo. Voor hogere opleidingen in het voortgezet onderwijs bestond die wel al. Volgende week woensdag (10 juni) is het zover. De debatwedstrijd vindt plaats in Scholengemeenschap Panta Rhei, Pandora 1-2 en start om 19.00 uur. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met Rotaryclub Amstelveen-Amstel.

Deelnemers zijn leerlingen van Amstelveen College, Hermann Wesselink College en Panta Rhei. Zij zullen hun best doen publiek, maar vooral de jury, van hun gelijk te overtuigen. De leerlingen zijn getraind in debatvaardigheden door het toonaangevende Nederlands Debat Instituut.

Rotaryclub Amstelveen-Amstel zegt met haar inspanningen voor het Leerlingendebat te willen bijdragen aan ‘betere communicatie onderling om samenwerking en wederzijds respect te bevorderen’. De jury, onder voorzitterschap van Rien Alink, bestaat uit de rectoren van de scholen: Mark Manders van het Amstelveen College, Ton Liefaard van het Hermann Wesselink College en Bert de Weerd  van Panta Rhei, plus drie Rotaryleden.

 

Lees ook:Debatwedstrijd voor vmbo
Lees ook:Debatwedstrijd VMBO-leerlingen
Lees ook:Weer debatwedstrijd voor scholieren
Lees ook:Negende Rotary leerlingendebat VWO
Lees ook:Debatwedstrijd leerlingen voortgezet onderwijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.