Weer debatwdstrijd scholieren tegen raadsleden

3232_fullimage_gemeentehuis_570x317GemeentehuisRaadsleden gaan op woensdagavond 7 oktober om 19.00 uur weer in debat met vwo-leerlingen. De Rotary Leerlingen-Raadsleden debatwedstrijd wordt voor de vierde keer gehouden. Deelnemers zijn leerlingen van het Amstelveen College, het Hermann Wesselink College en het Keizer Karel College. Zij strijden in het debat tegen teams van raadsleden in de raadzaal van het raadhuis.

De leerlingenteams nemen het in drie debatrondes op tegen de teams van raadsleden. De tussenstand na de vorige drie debatten is 2 – 1 voor de leerlingen. Zal het de raadsleden dit jaar lukken om de achterstand weg te debatteren?

De jury onder leiding van voorzitter Kees van Tilburg heeft de taak de winnaar aan te wijzen en de trofee uit te reiken. Het Nederlands Debat Instituut zal beide opponenten op 23 september nog de kneepjes van het debatteren duidelijk maken.

Supporters en belangstellenden zijn op woensdag 7 oktober van harte welkom. De debatwedstrijd wordt in samenwerking met de raadsgriffie georganiseerd door Rotaryclub Amstelveen-Amstel.

 

 

 

Lees ook:Woensdag debat raadsleden-leerlingen vwo
Lees ook:Weer debatwedstrijd raadsleden scholieren
Lees ook:Weer debatwedstrijd tussen raadsleden en scholieren
Lees ook:Scholieren weer in debatstrijd met raadsleden
Lees ook:Scholieren in debatwedstrijd met raadsleden

Eén reactie op “Weer debatwdstrijd scholieren tegen raadsleden

  1. gerben

    Johan mag dat woord ‘weer’ gewist. Natuurlijk weer. Tuurlijk gaan de jongeren winnen. En is er vast wederom een raadslid met bericht van verhindering vanwege verkoudheid oid

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.