Muziekschool biedt nu DJ-cursus

dj-gezocht-dj-gevondenEen cursus tot DJ wordt nu geboden voor Muziek- en Dansschool  Amstelveen. Dat blijkt uit het nieuwe programma voor het komende seizoen, dat nu voor deur staat. Er zijn nog enkele plaatsen bij diverse lessen en cursussen, laat de organisatie weten. Zo is er nog plaats bij Algemene Muzikale Vaardigheden (AMV), Muziek & Beweging, Blokfluit, Dwarsfluit, Elektrisch Gitaar, Zang en Musical. Het nieuwe seizoen start overigens vandaag (24 augustus).

 In het cursusjaar 2015–2016 gaat de muziekschool ook weer les geven de Brede School Westwijk en in Middenhoven de dependance Orion. Daar zijn – net als bij MDA locatie Stadshart – van eind september af korte cursussen te volgen. Zoals: Muziekles, Kidsdance, Kleuterdans, Muziekclub, Popbandklas. Zomaar een greep uit het aanbod.

 Nieuw is dit seizoen, zoals gezegd,  de korte cursus DJ les, waar men als cursist leert muziek maken en mixen als Hardwell, Armin van Buuren en Tiesto. Een voorproefje is te beleven zijn tijdens het Stadspleinfestival op zaterdag 12 september in de Muziek- en Dansschool Amstelveen.

Fame

Ieder seizoen werkt de musicalafdeling van MDA aan een bekende musicalproductie. In seizoen 2015–2016 staat het teken van de musical Fame centraal. Die gaat over de High School for the Performing Arts in New York City, waar les wordt gegeven in muziek, dans en theater. De belevenissen van de leerlingen en leraren in Fame lopen soms mooi parallel aan de dagelijkse praktijk bij Muziek- en Dansschool  Amstelveen.

Lees ook:Korte cursussen Muziekschool van start
Lees ook:Audities musical Fame bij Muziekschool
Lees ook:Muziekschool zoekt sponsors voor musical
Lees ook:Korte cursussen bij Muziek- en Dansschool
Lees ook:Korte cursussen bij Muziekschool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.