Fit in 20 minuten per week

imagePersonal trainer Jasper van Doornik opent op 1 april de deuren van zijn fit20 studio aan de Burgemeester Haspelslaan 71. Volgens hem bedrijft hij daar een revolutionaire trainingsmethode, gebaseerd op wetenschappelijke studies, die onder meer zorgt voor sterkere botten en spieren en een betere stofwisseling. Wekelijks wordt in 20 minuten intensief en in slow motion gewerkt aan de verbetering van de conditie van spieren, hart, longen en aderen; kortweg de cardiovasculaire conditie, belooft hij. De training vindt plaats onder persoonlijke begeleiding en is daarom altijd op afspraak.

De studio richt zich op mensen die weinig tijd hebben of die niet altijd kunnen opbrengen om te sporten. Op zes verschillende apparaten wordt, altijd onder begeleiding van een fit20 Personal Trainer, intensief en gecontroleerd getraind.

Naar keuze is de training één-op-één of in duo’s. In minder dan een half uur staat de klant weer buiten: de slow motion trainingsmethode, in combinatie met de gekoelde ruimte, maken omkleden en douchen overbodig. Tijdens het individuele programma wordt er met de klanten in 20 minuten per week gewerkt aan krachtontwikkeling en een betere conditie. De focus ligt daarbij op alle hoofdspiergroepen, zoals de spieren in benen, buik, rug, borst en armen. “Ook ik was eerst sceptisch over deze manier van trainen,” vertelt Jasper van Doornik. “Ik had een drukke baan en gunde mezelf weinig tijd om te sporten. Door fit20 heb ik zelf nu een goede conditie, slaap goed en ben ook op m’n streefgewicht.”

 

 

 

Lees ook:100e klant bij fit20 studio
Lees ook:Wandelen voor reuma- en andere patienten
Lees ook:Fitness training voor vrouwen van 50+
Lees ook:Multi-sportprogramma voor kinderen
Lees ook:Trainingsprogramma wandelen

2 reacties op “Fit in 20 minuten per week

  1. Jan

    Viering in een kerk, bv op zondagochtend heeft een effect factor 3 op de gezondheid, fysiek en mentaal.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jasper van Doornik

    Beste Johan,

    Bedankt voor het plaatsen van het artikel.

    Met sportieve groet,

    Jasper van Doornik
    fit20 Amstelveen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.