Bij polikliniek chirurgie ziekenhuis nu online afspreken

Ziekenhuis-Amstelland[1]Bij de Polikliniek Chirurgie van Ziekenhuis Amstelland is nu ook online een afspraak te maken. Binnenkort volgen meer poliklinieken in het ziekenhuis op het digitale traject. Volgens het ziekenhuis biedt online afspraken maken veel voordelen voor patiënten. Ze kunnen op elk tijdstip dat het schikt een afspraak maken, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Bovendien kent internet geen wachttijd, waardoor de patiënt direct wordt geholpen. Daarnaast krijgt hij (of zij) na het maken van de afspraak direct relevante patiënten informatie aangeboden, zodat men goed voorbereid naar de afspraak kan komen.

Zo werkt het. De patiënt gaat naar de website van Ziekenhuis Amstelland: www.ziekenhuisamstelland.nl. Op de homepage staat een button ‘Afspraak maken’. Hier staan de poliklinieken vermeld, waarbij het al mogelijk is online een afspraak te maken. Na het beantwoorden van een aantal korte vragen, kan de patiënt direct een afspraak plannen in de agenda van de arts voor wie hij een verwijzing heeft gekregen. Het is niet voor alle soorten afspraken mogelijk online te plannen. Om de patiënt zo goed mogelijk te kunnen helpen, is voor die afspraken een telefoontje naar de polikliniek nodig. Patiënten die liever telefonisch een afspraak maken, zijn net als voorheen in de gelegenheid de polikliniek te bellen op de tijden dat die is geopend.

De Polikliniek Chirurgie is de eerste polikliniek waarbij het afspraken maken online mogelijk is. Om alles zorgvuldig en goed werkend aan te kunnen bieden aan de patiënt, volgen één voor één meer poliklinieken. Op de website van Ziekenhuis Amstelland staat een actueel overzicht van de poliklinieken waarbij afspraken online maken mogelijk is.

De Polikliniek Chirurgie is dus de eerste waar het afspraken maken online mogelijk is. Om alles zorgvuldig en goed werkend aan te kunnen bieden aan de patiënt, volgen één voor één meer poliklinieken. Op de website van Ziekenhuis Amstelland staat een actueel overzicht van de poliklinieken waarbij afspraken online maken mogelijk is.

Lees ook:Online afspraken nu ook bij Kindergeneeskunde ziekenhuis
Lees ook:Ook bij gynaecologie nu afspraak in Ziekenhuis via website
Lees ook:Huisartsen verwijzen digitaal naar Ziekenhuis
Lees ook:Actie medisch specialisten treft poliklinische patienten ziekenhuis
Lees ook:Ziekenhuis krijg 8.4 van klinische patiënten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.