Kliederkerk voor kinderen over Jona

Kliederkerk_IMG_2979(web)Voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar wordt zondag 11 maart weer een zogenoemde Kliederkerk gehouden in de Paaskerk aan het Augustinuspark 1. Die is er van 16.00 tot 18.15 uur en omvat ook een maaltijd.  Hert gaat deze keer over Jona.

Op een dag kreeg Jona een opdracht van de Heer: Ga op reis naar Ninevé en waarschuw de mensen in deze stad, want ik heb ze slechte dingen zien doen. Maar Jona wilde niet en sloeg op de vlucht. Wie benieuwd is naar het verhaal van Jona moet naar de Kliederkerk komen. In een uur wordt er gekliederd, een decor gemaakt en kleding verzameld. Daarna wordt het verhaal van Jona ontdekt en zijn verhaal nagespeeld.

Kliederkerk is bestemd voor kinderen die samen door middel van creatieve, sportieve en gekke activiteiten Bijbelverhalen willen ontdekken. Om op een ontspannen manier samen te ontdekken wat deze verhalen vandaag de dag te zeggen hebben. Opgeven kan voor 8 maart bij jeugdwerker Nienke van der Heiden, [email protected], 06 – 37 22 76 76 of kijk op www.facebook.com/KliederkerkAmstelveen.

 

 

Lees ook:‘Kliederkerk’ in Westwijk
Lees ook:‘Kliederkerk’ over Jona
Lees ook:Kliederkerk over David en Goliat
Lees ook:Kliederkerk over Mozes in Paaskerk
Lees ook:Kliederkerk over ‘Lichaam van Christus’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.