Kliederkerk over David en Goliat

In de Paaskerk aan het Augustinuspark wordt zondag 26 november (16.00 tot 18.15 uur) weer een zogenoemde Kliederkerk gehouden. Die gaat over het Bijbelse verhaal van David en Goliat.

Iedereen krijgt het benauwd bij alleen al denken aan de reus Goliat, maar de jonge David is niet bang voor hem. De Kliederkerk die daarover gaat is inclusief eten voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar.

Zij kunnen samen door middel van creatieve, sportieve en gekke activiteiten Bijbelverhalen ontdekken. Opgeven kan voor 23 november bij jeugdwerker Nienke van der Heiden, [email protected], 06 – 37 22 76 76 of kijk op www.facebook.com/KliederkerkAmstelveen.

De Paaskerkgemeente zegt voor kinderen en de mensen om hen heen een plek te willen zijn waar ze op een ontspannen manier samen mogen ontdekken wat de Bijbelse verhalen ons vandaag de dag te zeggen hebben.

 

Lees ook:Kliederkerk over Mozes in Paaskerk
Lees ook:‘Kliederkerk’ in Westwijk
Lees ook:Kliederkerk over ‘Lichaam van Christus’
Lees ook:Kliederkerk voor kinderen over Jona
Lees ook:Kliederkerk over Pinksteren in Westwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.