Gebedsweek alleen evangelisch en gereformeerd

Achter de internationale gebedsweek die volgende week wordt gehouden, staan in Amstelveen  blijkbaar alleen de evangelische geloofsgemeenschappen Crossroads en CAMA, Gereformeerde Bond (Pauluskerk), Nederlandse Gereformeerde Kerk en Stadshartkerk. Die doen althans mee.

Er worden gebedsbijeenkomsten gehouden in de Nederlands gereformeerde Immanuëlkerk aan de De Ruyschlaan 147 (maandag 22 en dinsdag 23 januari) en de Pauluskerk aan de Wolfert van Borsselenweg 116 (woensdag 24 en donderdag 25 januari) gehouden.

Alle bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur. Die in de Immanuëlkerk worden geleid door respectievelijk de eigen predikant Cor-Jan van Rhijn (maandag) en dr. Marco Wittenberg van de CAMA (dinsdag). Op woensdag zijn er diverse voorgangers in een gezamenlijke viering en Ewoud Holsappel van de Stadshartkerk is er donderdag.

Het thema van de internationale gebedsweek is deze keer ‘Recht door Zee’. De week biedt een uitstekende gelegenheid over kerkmuren heen te kijken, vindt Marco Wittenberg van de CAMA gemeente. “En om elkaar als broers en zussen in Christus te herkennen. Op de maandag-, dinsdag- en donderdagavond is er een kort moment van een half uur. De woensdagavond wordt geleid door verscheidene  voorgangers en duurt de viering ongeveer een uur.”

Lees ook:Gebedsweek voor Amstelveen in Dorpskerk
Lees ook:Interkerkelijke gebedsdiensten van start
Lees ook:‘Dankbaarheid’ over Amstelveense gebedsweek
Lees ook:Start twee cursussen over christelijk geloof
Lees ook:Kerkdiensten komend weekend

4 reacties op “Gebedsweek alleen evangelisch en gereformeerd

 1. Gerben

  Zondag a.s. begint het al in de Paaskerk. Even Google aanzetten, beste Johan.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Kees

   En de Paaskerk mag Amstelveen Blog ook dan wel eens in hun PR map zetten, maar datzelfde geldt voor vele organisaties in Amstelveen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Johan Bos

    Begrijp het niet goed. Beetje cryptisch….

      /   Beantwoorden  / 
 2. Kees

  Maw als een organisatie iets doet of organiseert kunnen zij ook de pers in lichten.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.