Gebedsweek voor Amstelveen in Dorpskerk

In de week van 21 tot en met 25 januari is er dagelijks een gebedsbijeenkomst in de Dorpskerk. Er zal bijzondere aandacht zijn voor de Amstelveense samenleving. Dat gebeurt in het kader van de landelijke week van gebed, een initiatief van de Raad van Kerken en de Evangelische Alliantie. In het verleden hadden die afzonderlijke gebedsweken. In de Dorpskerk wordt de bijeenkomst elke dag door een voorganger van een andere deelnemende kerk of geloofsgemeenschap geleid. De korte diensten beginnen om 19.30 uur en zijn naar verwachting om 20.00 uur afgelopen. De slotbijeenkomst is op vrijdag 25 januari ivan 19.30-20.30 uur

 

De voorgangers zijn Tim Vreugdenhil (Stadshartkerk, maandag), Aart van Vuuren (Pauluskerk, dinsdag), Marco Visser (Dorpskerk, woensdag) en Huug van den Burgt (De Wijngaerdt, donderdag). Op vrijdag leiden Jaap Dekker (Immanuëlkerk) en Marco Wittenberg (Camagemeente) de bijeenkomst. Contactpersonen gebedsweek Amstelveen: Jaap Dekker, 020 3314614, [email protected] en Marco Wittenberg, 020 3454768, [email protected]

Lees ook:Gebedsweek alleen evangelisch en gereformeerd
Lees ook:Kerstdiensten: 24, 25 en 26 december
Lees ook:Kerkdiensten op en rond zondag 3 november
Lees ook:Kerkdiensten komend weekend
Lees ook:Kerkdiensten met Pasen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.