Stemmen voor steun goede doelen door Specsavers

specsavers[1]Amstelveners kunnen tussen 18 november en 16 december hun stem uitbrengen op een lokaal goed doel, waarvan zij willen dat het een bijdrage krijgt Stichting Specsavers Steunt. Verscheidene organisaties hebben zich met projecten daarvoor aangemeld.  kunnen beginnen met het verzamelen van zoveel mogelijk stemmen. Stemmen kan via stichtingspecsaverssteunt.nl. Specsavers Amstelveen spaart een jaar lang voor het initiatief dat plaatselijk de meeste stemmen in de wacht sleept.

De stichting is in 2010 opgericht door de opticienketen om lokale initiatieven en goede doelen een steuntje in de rug te geven. De laatste drie jaar heeft zij ruim 600 lokale goede doelen gesteund. Vanaf 1 januari 2014 spaart elke winkel voor één lokaal goed doel. Initiatieven worden via www.stichtingspecsaverssteunt.nl uitgekozen. Zij kunnen tot 18 november worden aangemeld. Daarna gaat het stemmen van start.

“Lokale goede doelen moeten het vaak hebben van sponsoring en donaties en kunnen alle extra steun dan ook goed gebruiken. Ook dit jaar gaan we hieraan met alle winkels een bijdrage leveren. In januari 2014 gaat de nieuwe spaarronde van start en ik wil dan ook alle inwoners uit Amstelveen oproepen hun stem uit te brengen op een lokaal goed doel dat zij een warm hart toedragen”, zegt Umit Dag, opticien van Specsavers Amstelveen.

Voor elke verkochte bril en verkocht hoortoestel doneren de Specsavers-winkels automatisch een vast bedrag aan de stichting. Na een jaar sparen schenken de winkels het bijeen gebrachte bedrag aan de initiatieven die de lokale samenleving ten goede komen.

Specsavers heeft internationaal meer dan 1600 winkels, waarvan op dit moment 118 winkels in Nederland. De winkels worden geëxploiteerd op 50:50 joint-venture basis onder leiding van een lokale partner/directeur. Specsavers zegt te vinden dat Nederlanders al jaren veel teveel betalen voor een scherpe blik. Met deze filosofie startte het bedrijf in 1997 ook in Nederland. Internationaal verkoopt Specsavers jaarlijks 11,5 miljoen brillen tegen een naar eigen zeggen lage prijs. Inmiddels biedt Specsavers in 121 plaatsen ook hoorzorg: in 110 Specsavers-winkels en op 11 servicepunten. In de UK is Specsavers Audiciens zelfs op dat gebied marktleider. Alle winkels worden geleid door volledig gediplomeerde StAr-geregistreerde audiciens, die de klant begeleiden bij een correcte hooraanpassing.

 

 

Lees ook:Inwoners kiezen doel voor Specsavers steun
Lees ook:Kinderland jaar gesteund door opticien
Lees ook:Steun voor Wereldbuur van Specsavers
Lees ook:Door recycling kans op € 1000 voor goed doel
Lees ook:Sint kwam voor oogmeting en hoortest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.