Weer overvallen in winkels

Amstelveen blijft blijkbaar het doelwit van overvallers. Na de brute overval op de avondwinkel aan de Kalfjeslaan, die het leven kostte aan Huub Krooder, zijn inmiddels Lidl in Bankrashof en Dirk van den Broek in Kostverlorenhof overvallen. Een gewapende man drong zaterdagmorgen rond 9 uur de supermarkt van Dirk binnen. Hij bedreigde medewerkers met een pistool en eiste geld.

Om een onbekende reden – mogelijk duurde het hem allemaal te lang – verdween hij onverrichter zake achterop een buiten gereed staande motor met een kennelijke handlanger. Tot nu toe ontbreekt elk spoor van het tweetal. Bij Lidl werd vorige week donderdag een poging gedaan het pand 's morgens vroeg aan de achterkant te forceren.

Lees ook:Warme Bakker bij verbouwde Lidl Bankrashof
Lees ook:Lidl geeft € 1000 aan korfbalclub
Lees ook:Geweldplegers buurtbarbecue blijven vastzitten
Lees ook:Groenhof op de schop – Lidl komt
Lees ook:Inbraken woningen in Bovenkerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.